Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, May 22, 2010

Indymedia krakers over Keesjemaduraatje

Indy_onzin

keesstad is misschien al 60 jaar, maar kan maar niet begrijpen dat ook linkse mensen hun afschuw uitspreken over het fascistoide karakter van van islamfundamentalisme. als er ook maar iets gepost wordt over de islam op deze site, denkt ie dat het keesjemaduratje is. de man is niet alleen paranoide maar ook humorloos, een zuurpruim. denk dat ik deze cartoon ga verspreiden in appelscha, hebben we meteen een leuk debatje in het leven geroepen. hoe denken anarchisten over de islam? hoe ze over christendom denken, is genoegzaam bekend.
 

1 comment:

Peter Siebelt said...

Kees stad - laten we het beestje gewoon bij zijn ware naam noemen: KEES HUDIG - is ondanks zijn leeftijd nog steeds een simpele ziel die maar geen afstand kan nemen van zijn communistische methoden en idealen.

In mijn ogen is hij een parasiet die al jarenlang als kraker, uitkeringstrekker, subsidievreter en wereldreiziger heeft geleefd over de rug van de belastingbetalende arbeider.