Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, May 23, 2010

Keesje is 43% fundamentalist: Trouw Funditest

Trouw_funditest

http://www.trouw.nl/religie-filosofie/funditest/

2 comments:

Painted Bird said...

35% Relativist. U bent een tolerant en ruimdenkend mens. Laat duizend bloemen bloeien, u stoort zich niet gauw aan een ander.

0% Relativist. Uw opvattingen staan relatief los van godsdienstige overtuigingen. Als uw opvattingen fundamentalistisch zijn, zijn deze niet religieus van aard.

En dat op basis van minder dan 20 serieuze vragen die niet eenduidig te interpreteren vallen. Wat moet je er mee? Duizend bloemen. Vage flauwekul.

peter vd berg said...

ik kreeg exact dezelfde uitslag. Volgens mij kun je alleen als niet fundi uit de test komen als je totaal geen eigen inzichten/karakter hebt.