Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, May 26, 2010

Moedig Gaza meisje op de boot

Anne_de_jong_gaza Voor zover bekend, zit er maar één Nederlander op de boot naar Gaza en dat is Anne de Jong.
Op de Twitter heeft Anne slechts 39 Followers. En daar moet snel verandering in komen. Tenslotte gebeurt het niet iedere dag, dat er 8 boten naar Gaza varen om cement te brengen.
http://twitter.com/anne2gaza

4 comments:

gerben said...

Gaat ze ook vertellen hoe de hamas en dahlan dat cement voor een appel en een ei gaat worden doorverkocht aan de gehate joden die daar muren mee kunnen bouwen... tja deze activisten zijn alleen actief tegen joden en wat mij betreft verdienen ze niet beter dan een paar jaartjes te leven onder een hamas bewind van terreur (oh nee islam is vrede...)

piet stok said...

Blijf daar toch eens vanaf keesje, je zou haar vader kunnen zijn.

Anonymous said...

Een opmerkelijk verslag uit Gaza:

http://www.kifaia.nl/nieuws/verslagen/112-gaza-een-jaar-later

Max said...

Dat domme kind, Anne de Jong, is typisch weer zo'n links geïndoctrineerde dhimmie die niet door heeft dat ze gebruikt wordt door figuren die onder de dekmantel van hulpkonvooi hun 'jihad' aan het voeren zijn. Je zou toch denken dat iemand die Antropologie heeft gestudeerd meer hersens zou hebben. Arm kind, straks krijgt ze nog een bomgordel om.