Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, May 13, 2010

PVV wil Europa van binnenuit slopen

3 comments:

vanhetgoor said...

De PVV heeft niet voldoende macht om de EU te slopen. Echter er zijn zoveel krachten die trekken aan de EU dat deze wellicht over een tijdje niet meer levensvatbaar is. Het zal waarschijnlijk vanzelf oplossen en verzanden. Het nadeel is dat veel landen er zeer diep in gegaan zijn. De Euro is niet alleen papier maar omdat het waardepapier is dat goederen en arbeid vertegenwoordigd moet daar ook een garantie tegenover staan, als de Euro uit roulatie wordt genomen dan zit men nog jaren en jaren met de ellende van het aflossen en terugbetalen van de verloren gegane waarde.

Ik denk niet dat het zinvol is om te streven naar een beëindiging van de Europese verdragen die de EU maken tot wat het is, de Euro is nooit populair geweest, maar afschaffing is niet mogelijk omdat er nadelen aan kleven. Wel zou het mogelijk zijn meer kracht aan de Euro te geven door de Cefa te integreren en over te nemen, om vervolgens deze Franse Frank voor de voormalige (Franse-) koloniën te vervangen door de Euro, dan zijn er tientallen landen bij gekomen die ook de Euro als officiële munt hebben. Omdat die landen geen geldpers hebben is de inflatie daar vrijwel nihil, en houdt die munt daar zijn waarde. Als de Euro die functie overneemt dan komt die kracht van de Cefa bij de Euro.

Piet said...

Inderdaad, de autoritaire ondemocratische baantjesfabriek waar de volksvertegenwoordigers
niets, maar dan ook niets te vertellen hebben. Het is dus een schijnparlement!

De PVV heeft gelijk. Overigens vraagt het maar aan de goed van de tongriem gesneden
Nigel Farage!

Louisa said...

Ach, de PVV..
Een partij, die het ongenoegen verwoordt van veel Nederlanders, maar ik wil wel eenns zien hoe de verhoudingen liggen na de komende verkiezingen..