Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, May 17, 2010

Twee broers verdacht van brandaanslag op Lars Vilks (Zweedse Cartoonist)

Vermoedelijk banden met islamitisch netwerk . (bron: Politiskinkorrekt.info)

In de nacht van zaterdag worden er twee brandbommen in het huis van Lars Vilks buiten Nyhamnsläge gegooid. Een venster kapot en een smeulende brand in de woning. De cartoonist is dan niet thuis. Het vuur dooft vanzelf.

Op 21 uur gisteravond arresteert de politie een 21-jarige (foto) migrant in de kansenwijk Copper Farm in Landskrona. De vermoedelijke dader heet Mentor Alija, geboren 1989-04-20. Het is een Kosovo-Albanees. Het adres waar hij wortd gearresteerd is 43 Copper Farm B. Zondagmorgen wordt er nog een andere verdachte gearresteerd. Een 19-jarige student uit Helsingborg. Het is zijn kleine broertje, Mensur Alija, geboren 1990-09-05. Hij woont ook in Landskrona. Mensur moet zich in het ziekenhuis laten behandelen aan brandwonden opgelopen tijdens de brandaanslag.

Zijn Facebook-pagina toont een grote interesse in de beruchte islamitische fundamentalist, Anas Khalifa en andere radicalen. Een verband met moslimbroederschappen wordt aangenomen

2 comments:

Erwin said...

Deze gasten moeten ze retour sturen..en als ze in zweden de smaak te pakken krijgen dan elke week vijf of tien gelukzoekers meer..

vanhetgoor said...

Nou Allah mag die twee broers wel danken. Zonder dat zij het door hebben is nu het bewijs geleverd dat Allah de Barmhartige Erbarmer niet bestaat of tenminste wel heel erg machteloos is. Een slappe lul als 'god' moet toch voor de meest depressieve persoon de ultieme ontkenning zijn. Ze kunnen niets anders bedenken dan vernielen en uitwonen, parasiteren en lopen te zieken. Maar wat wil men ook anders met een soort sekte dat is opgebouwd rond een psychopaat die de erkenning van een zelfverzonnen god nodig had om door te gaan met beroven en stelen.