Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, June 03, 2010

Anne de Jong is nu in Istanboel #Gaza #Flotilla

Anne_in_istanboel

en beeld:
http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/miMedia/2010/week22/Mon22.geweld-konvooi-israel-beeld-leger.xml

4 comments:

Peter Siebelt said...

Van mij mag ze in Istanboel blijven.

Anton said...

Hoe dan ook, mij zien ze niet meer op door Turkse reisbureau`s georganiseerde reisjes.

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

meer over de collega's' van Anne op de 'Freedom Flotilla':
Uit Egypte kwamen twee leden van de parlementsfractie van de Moslim Broederschap (MB): Muhammad Al-Baltaji and Hazem Farouq. Baltaji zei onlangs: ‘We zullen Israel nooit erkennen. Verzet is de roadmap om Jeruzalem te redden, de Arabische eer te herstellen en te voorkomen dat Palestina een tweede Andalusië wordt’.
Uit Libanon zes mensen o.a.: Hani Suleiman zaakwaarnemer van de Japanse terrorist Kozo Okamoto. Drie correspondenten van Al-Jazeera, waaronder Abbas Nasser die eerder werkte voor Hamas televisieomroep Al-Manar TV. Hussein Shaker staat bekend als ‘vader der Martelaren’. Hij hoopte aan het eind van zijn konvooi-reis eerdere martelaren te ontmoeten, d.w.z. zelf als martelaar te sterven.
Lees verder: http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/3721

Max said...

Dat domme kind, Anne de Jong, is typisch weer zo'n links geïndoctrineerde dhimmie die niet door heeft dat ze gebruikt wordt door figuren die onder de dekmantel van hulpkonvooi hun 'jihad' aan het voeren zijn. Je zou toch denken dat iemand die Antropologie heeft gestudeerd meer hersens zou hebben. Arm kind, straks krijgt ze nog een bomgordel om.