Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, June 02, 2010

Anne de Jong is nu in Istanboel #Gaza #Flotilla

Anne_in_istanboel

en beeld:
http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/miMedia/2010/week22/Mon22.geweld-konvooi-israel-beeld-leger.xml

4 comments:

Peter Siebelt said...

Van mij mag ze in Istanboel blijven.

Anton said...

Hoe dan ook, mij zien ze niet meer op door Turkse reisbureau`s georganiseerde reisjes.

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

meer over de collega's' van Anne op de 'Freedom Flotilla':
Uit Egypte kwamen twee leden van de parlementsfractie van de Moslim Broederschap (MB): Muhammad Al-Baltaji and Hazem Farouq. Baltaji zei onlangs: ‘We zullen Israel nooit erkennen. Verzet is de roadmap om Jeruzalem te redden, de Arabische eer te herstellen en te voorkomen dat Palestina een tweede Andalusië wordt’.
Uit Libanon zes mensen o.a.: Hani Suleiman zaakwaarnemer van de Japanse terrorist Kozo Okamoto. Drie correspondenten van Al-Jazeera, waaronder Abbas Nasser die eerder werkte voor Hamas televisieomroep Al-Manar TV. Hussein Shaker staat bekend als ‘vader der Martelaren’. Hij hoopte aan het eind van zijn konvooi-reis eerdere martelaren te ontmoeten, d.w.z. zelf als martelaar te sterven.
Lees verder: http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/3721

Max said...

Dat domme kind, Anne de Jong, is typisch weer zo'n links geïndoctrineerde dhimmie die niet door heeft dat ze gebruikt wordt door figuren die onder de dekmantel van hulpkonvooi hun 'jihad' aan het voeren zijn. Je zou toch denken dat iemand die Antropologie heeft gestudeerd meer hersens zou hebben. Arm kind, straks krijgt ze nog een bomgordel om.