Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, June 06, 2010

Anti-Israel-Beweging geinfiltreerd door neo-nazi's

En dat bedenk ik niet zelf. Dat staat gewoon op de website van IS-grondlegger Peter Storm en ook nog op Stormfront.org. Zie ook het affiche hieronder. Tijdens de persconferentie van Anne2gaza van afgelopen vrijdag  vielen enkele stevig gebouwde heren op. Er werden geen foto's van ze Spoedactie_voor_palestinagenomen, omdat de aanwezige linkse pers dacht dat het om "stillen" ging. Terwijl er ander wel altijd foto's van andersdenkenden gemaakt worden.

Later liepen deze afgevaardigden van de nationaal socialistische beweging ook mee in de demonstratie. Kafka en AFA zijn nu naarstig op zoek naar foto's om dit opmerkelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Nog zorgelijker voor het Palestina Komitee is de kennelijke poging van de Haagse politie om afgelopen maandag een provocatrice tegen de pro-Palestina demonstratie in te zetten. Een mevrouw met hoofddoek en volgens de IS "Marokkaans uiterlijk" riep op tot geweld en ging nogal te keer. Later liet ze haar politiepenning aan de ME zien.

Wat zijn de gevolgen van deze infiltratiepogingen? De volgende keer dat een normaal geklede goedgebouwde man van een jaar of 35-40 mee wil doen aan een demonstratie tegen Israel, zullen er eerst eens een paar foto's van hem gemaakt worden. En als een hoofddoek moslima een beetje uit haar bol gaat, zullen de mensen denken: daar is die politieagente weer.

(Het getoonde affiche gaat over een manifestatie van nationaal socialisten in Antwerpen. die opriepen "het geweld van Israel te stoppen")   

2 comments:

Harm Schouten said...

Het valt wel op dat posters met gebalde vuisten meestal gebruikt worden door antidemocratische groeperingen.
Het gebalde vuist syndroom?

barry said...

Ja Keesje dat is een trend
http://www.joostniemoller.com/2010/04/nazisteun-voor-ander-joods-geluid/