Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, June 01, 2010

Gelukkig Anne de Jong wordt niet vergeten...

Gisteravond bij het Binnenhof. Demonstranten roepen Allah Akhbar. Vlaggen worden verbrand. Portretten worden getoond. En wie zien we op de foto? Inderdaad onze eigen Cultureel Antropologisch begaafde Anne de Jong.

Anne_tijdens_protest_2

Jammer dat de demonstranten het later nodig vonden een mevrouw met hoofddoek te belagen, omdat ze dachten dat ze bij de pliesie werkt. Mag niet hé.

2 comments:

freek said...

anne is geil

gerben said...

tja geil op de lijken van joodse kindjes... oh nee ze is niet atisemitisch, maar zingt gewoon lekker gezellig mee met liedjes waarin wordt opgeroepen om joden af te slachten... maar ze heeft niets tegen joden en sommige joden zijn zelfs aardig (ik vraag me af welke en of dat die al een kassam op hun kop hebben gekregen of zijn gelyncht door anne en haar haatbaard vriendjes).