Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, June 01, 2010

Gelukkig Anne de Jong wordt niet vergeten...

Gisteravond bij het Binnenhof. Demonstranten roepen Allah Akhbar. Vlaggen worden verbrand. Portretten worden getoond. En wie zien we op de foto? Inderdaad onze eigen Cultureel Antropologisch begaafde Anne de Jong.

Anne_tijdens_protest_2

Jammer dat de demonstranten het later nodig vonden een mevrouw met hoofddoek te belagen, omdat ze dachten dat ze bij de pliesie werkt. Mag niet hé.

2 comments:

freek said...

anne is geil

gerben said...

tja geil op de lijken van joodse kindjes... oh nee ze is niet atisemitisch, maar zingt gewoon lekker gezellig mee met liedjes waarin wordt opgeroepen om joden af te slachten... maar ze heeft niets tegen joden en sommige joden zijn zelfs aardig (ik vraag me af welke en of dat die al een kassam op hun kop hebben gekregen of zijn gelyncht door anne en haar haatbaard vriendjes).