Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, June 05, 2010

Passagiers van de Linda worden goed behandeld

5 comments:

christinA eijkhout said...

Ik had het gelezen, maar dat is gezien de omstandigheden logisch.

Peter Siebelt said...

Naar Gaza deporteren, dat wilden ze toch?

Anton said...

Het is nog steeds niet afgelopen.
http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=177567

Erdogan is gewoon uit op een confrontatie.

christinA eijkhout said...

Eerlijk gezegd probeer ik JerusalemPost als niewsbron altijd te vermijden, netzo als bijvoorbeeld AD.nl of Telegraaf. Niet dat ik ze nooit lees, maar dan doublecheck ik minstens.

Anton said...

@Christina
Kon inderdaad geen andere bronnen vinden die dit vermelden. Het lijkt mij ook logisch dat alle partijen zeer zuinig zijn met informatie vanwege de oncontroleerbare effecten die deze kunnen hebben. Alleen al het feit dat de JerusalemPost dit dan weer wel naar buiten brengt geeft het al weer een betekenis waar je alleen maar naar kunt raden.
Naar mijn mening speelt Erdogan een potje blufpoker die boven zijn kunnen gaat.

Verbazend dat hij niet openlijk gesteund wordt door Iran. Waarschijnlijk wacht die alleen maar af tot er iets gebeurt waarop ze kunnen reageren zonder schade op te lopen.

Een ander effect zou kunnen zijn dat Turkije wat kritischer door de NATO bekeken gaat worden door zo openlijk een incident uit te lokken.