Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, July 07, 2010

Het gevaar van PaarsPlus

De parmantige stapjes en knikjes van mevrouw Halsema hangen mij zodanig de keel uit, dat ik alleen nog maar VI Oranje en Voetbal kijk. Ik kan het niet meer hebben, die NOVAZEMBLANETWERK inkijkjes in de gesprekjes van de PaarsPLus. Als het zover is mag je me weer politiek wakker schudden. Wel wil ik het volk alvast vanaf deze plaats ernstig waarschuwen, over wat ons te wachten staat mocht een eventuele formatie van PaarsPlus slagen.

- De Young Urban Pro-Europa Elite krijgt de macht in Nederland. Dus alle macht naar Europa, inclusief eventueel Turkije, want deze elite heeft er zelf geen last van. Ze laten hun kinderen al in Wateraanlippen London studeren en werken in internationale projecten. Dus waarom moeilijk doen over internationalisering? Dit is GL+ D66+ bepaalde delen van de VVD.

-Deze Young Urban Pro-Europa elite wordt vergezeld door een PvdA die met Job Cohen weer links staat en geen duidelijke standpunten wil uitdragen over de drie I's: Integratie, Islam en Immigratie. Dat heeft als consequentie dat de islam in Nederland door PaarsPlus ongeremd gefaciliteerd gaat worden. Huwelijksimmigratie gaat gewoon door en aan de nieuwkomers worden geen eisen meer gesteld. Dat wil zeggen dat de kinderen van de lager opgeleide autochtone onderklasse naar school gaan met kinderen die nauwelijks Nederlands spreken en ook niet gemotiveerd zijn die taal goed te leren.

-Globalisering zorgt voor het verdwijnen van banen voor laaggeschoolden, terwijl de nieuwe migranten in de marge of informele sector verdwijnen. Hoge kosten voor uitkeringen zijn het gevolg. Op deze manier verliest PaarsPLus het contact met zowel de lagere middenklasse (baanverlies) als de midden-middenklasse (hoge belasting).

-De D66 hobbies: euthanasie, abortus, afbraak van hypotheekrenteaftrek, afbraak van ontslagvergoeding, afbraak van het huwelijk, zijn aanslagen op het veiligheidsgevoel van de middenklasse.  
 
-Bovenstaande gevolgen van een PaarsPlus kabinet kunnen we rustig vier jaar uithouden, maar daarna zal het Pim Fortuyn effect des te harder toeslaan, met ongewenste gevolgen. De PVV zal zo groot worden, dat  autoritaire maatregelen onontkoombaar zijn. Reken zelf maar uit.

-Dit aanstaande PaarsPlus kabinet is dus slecht voor het land, het zal niet de benodigde bezuinigingen doorvoeren en het zal ook geen andere problemen oplossen. De drie mega-hobbies globalisering, klimaat en islam, waar niemand op zit te wachten, zullen het land verlammen.

Doe het dus niet. En kom niet later aan met opmerkingen dat ik dit ironisch bedoeld zou hebben en dat Maduraatje niet gewaarschuwd heeft.

12 comments:

Jaan said...

Paars Plus komt er, want Rutte heeft geen ruggegraat. Hij heeft kiezersbedrog gepleegd op enorme schaal, door PVV standpunten te stelen en te veinzen alsof hij een rechts kabinet wilde. Nu geeft hij de schuld aan Wilders door als een afgestudeerde Cliniclown in de Tweede Kamer tot 7 keer een onzinnig verzoek te doen aan Wilders om met hem te komen praten over een rechts kabinet. Het verraad van Rutte was te voorzien. Tijdens het FITNA debat bracht Cliniclown Rutte het hoofd van Wilders op een schaal naar Balkenende. Dezelfde man presenteerde zich tijdens de verkiezingen als rechts! Laten degenen die dat geloofden zich maar laten onderzoeken. Rutte moet je beoordelen op zijn daden, niet zijn woorden. Zijn daden waren de verrichtingen van een volksverlakker, een verrader.
Het pad, dat Rutte dus zou volgen was de D'66 weg.
Paars is al voor de verkiezingen gesmeed door Cohen, de koningin en Tjeenk Willink. Cohen zei niet voor niets, dat de Argentijnse oorlogsmisdager bij de kroning moest zijn als de dochter van de Argentijnse oorlogsmisdager koningin van Nederland werd.
Nederland is gewoon verloren, er moeten Baskische toestanden ontstaan en er gebeurt niks, dus Nederland: Doei, doei, welkom Hollandistan onder leiding van Imam Rutte.

louis portugal said...

Jaan, helemaal mee eens.
Over 4 jaar als ze het zolang volhouden zitten we hier met dezelfde toestanden als in Zuid Europa.
Dan helpen 500 miljard ook niet meer.

Bas said...

In 1940 lagen bootjes klaar om weg te varen om mensen als Driesje of Greta aan boord om op veilige afstand verzet te plegen.
De Doekle en Danen mensen waren toen al weg door neus reukvermogen wat honden nu eenmaal hebben.
Rutte en Pechtold mensen wilden direct onderhandelen over alles en nog wat zolang eigen positie en leven niet in gevaar zou komen.
Femke mensen zagen een nieuwe orde en netheid.
Cohen mensen werden getolereerd tot de laatste druppel en verdwenen daarna in een letterlijk vagevuur.
Ze roeiden in 45 terug en begonnen direct aan wederopbouw zoals het behoud van Indonesië, niet eigen land.
Meer als 60 jaar later zijn de door inteelt belaste erfgenamen bezig om wat opa en oma deed over te doen.
Met het door Keesje to the point omschreven scenario.

Peter Siebelt said...

Kees, laten we ons met z'n allen richten op het voeren van een enorme en sterke oppositie op weg naar de provinciale verkiezingen om zowel de VVD als de PVV aan een grotere winst te helpen. Daarna kunnen deze partijen de Linkse Kerk – waaronder het CDA - een koekje van eigen deeg geven.

Vanuit de provinciale verkiezingszege kunnen ze namelijk een groot aantal zetels claimen in de 1e Kamer. Door daar met een grote meerderheid te zijn vertegenwoordigd wordt het mogelijk om alle maatregelen die het eventuele Paars+ Kabinet neemt te dwarsbomen.

Tegelijkertijd kan men vanuit de Provinciale Staten de rode bolwerken binnen gemeenten aanpakken.

Bij een eerstvolgende bijeenkomst van gelijkgezinden kunnen we hierover eens grondig bomen.

wabbit was here said...

We staan dus aan de vooravond van een burgeroorlog. Prima, ik ben er klaar voor. Eindelijk alles schoon.

Alidas said...

Ze wistwe niet hoe gauw ze weg moesten varen ,maar ook niet hoe gauw ze terug moesten varen,

Tarak said...

Duurt allemaal te lang, veel te lang. Ga niet 4 jaar zitten wachten, hoe dit soort zogenaamd progressieve idioten Nederland naar de klote helpen.

Diana said...

Als wij weer een Paars+ regering krijgen dan voorspel ik vervroegde verkiezingen.

Want ik denk niet dat Nederland dit pikt:
1. De rol van de overheid is veel te groot. Hardwerkende burgers betalen zich blauw aan belasting, geld dat wordt (rond)gepompt in zinloze linkse stokpaardjes. Wat er nodig is, zijn minder regels, minder beleidsambtenaren en minder belastingen.

2. De immigratie zal geen halt worden toegeroepen. Het blijft dus dweilen met de kraan open. En aan de criminaliteit in de grote steden wordt door politici en justitie niets gedaan.

3. De miljarden EU-verspilling aan andere zgn.'noodlijdende' landen en de miljarden aan ontwikkelingshulp, die ten koste gaan van ons eigen land!

Het is al 100% voorspelbaar als een partijdige informateur en een even partijdig staatshoofd HM (beiden PvdA-fans) beslissen wie ons land gaat regeren! Waarvoor dienen in hemelsnaam de verkiezingen als dit al vooropgesteld is?

We moeten er met z'n allen wat aan doen om deze ondemocratische en onwettige praktijken een halt toe te roepen!
Want wat hier gebeurt is duidelijk dat het Nederlandse volk straks een even dubieuze en onbetrouwbare regering door de strot wordt geduwd!

Paarsplus gaat de rit ook niet uitzitten. 3 partijen zijn al een probleem. Laat staan 4 in deze heftige crisisperiode.
Nederland heeft niets geleerd van de afgelopen jaren met 2 x Paarse gevallen kabinetten.

Wie wil voorkomen dat wij een regering krijgen die ons naar de afgrond brengt, kies hier:

http://verkiezingen.wekelijksepeiling.nl/

Patrick said...

Wat ongefundeerd..
Ik had zo gehoopt dat er een rechts kabinet zou komen, alleen maar om mensen zoals jou het tegendeel te bewijzen. Laten we hopen dat je voorspelling uit komt en dat iedereen na 4 jaar paars en masse pvv stemt. Dan is dat gekanker op paars of links eindelijk afgelopen.

Angst regeert vooralsnog, dat moge duidelijk zijn. Ongefundeerde angst.

philippine said...

De provinciale verkiezingen zijn in 2011. Niks 4 jaar wachten. Dát bedoelt Peter Siebelt.

Peter Siebelt said...

De eerstvolgende provinciale verkiezingen zijn op woensdag 2 maart 2011. Nog zeven maanden te gaan om het een en ander voor te bereiden met gelijkgezinden.

Tijd om de Linkse Kerk een koekje van eigen deeg te geven.

Hannibal said...

Uiterlijk mei 2011 (kiezen Eerste Kamer) is het afgelopen met PaarsPlus. Hoewel, ze hebben nú al geen meerderheid in de Eerste Kamer. Als de VVD op dit spoor zitten blijft, worden ze bij de Statenverkiezingen in maart weggevaagd door PVV en een deels herrezen CDA. Heel wel mogelijk dat de SP de PvdA dan ook nog een oorvijg geeft, en het is einde oefening voor het kabinet.