Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, July 09, 2010

Sam Broersma over zijn strijd tegen de Nederlandse Staat

De Eerste Stuurman heeft nu eindelijk zijn boek uitgebracht. Op de zeiltocht van Riga naar Helsinki vertelde hij mij reeds het gehele verhaal. Nu staat het ook nog in een boek dat in eigen beheer is uitgegeven.  Vermogensbeheerder wordt door de belastingdienst Goes niet als ondernemer voor de omzetbelasting geaccepteerd. Dan weer wel. Dan weer, sorry, toch niet. Tegen de tijd dat het hele belastingconflict is uitgevochten is Broersma zijn klanten kwijt en is volledig bankroet. Klagen bij de ombudsman en diverse minsters, kamerleden en zelfs de koningin, mogen niet baten. Dat is kort samengevat het verhaal. Nu ook op Omroep Zeeland een interview met klokkenluider Sam Broersma.

Sam_broersma_boek

No comments: