Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, September 17, 2010

Aanslag op Rene Danen mislukt

Tijdens de massale anti-Wilders demonstratie van afgelopen zaterdag op het plein in Den Haag, werd Nederland-Bekent-Kleur-Leider Rene Danen, naar nu pas bekend is geworden, bijna verpletterd door een demonstratiebord. Op het bord stond een afbeelding van het Vrijheidsbeeld in New York, met de tekst"Vrijheid is voor Iedereen". Aanwezigen zagen daarin een aanwijzing dat "the empire stikes back". Op de foto's is te zien dat Rene Danen een flinke klap op zijn kop wel kan waarderen.

Rene danen aanslag1 

Rene danen aanslag2 
 

Rene danen aanslag3
Rene danen aanslag4 

18 comments:

Carlo said...

Rabbae: "Dat Nederlanders zo naïef zijn dat zij geloven dat Wilders het probleem zal oplossen."

Dus u geeft toe, meneer, Rabbae, dat de immigratie (van moslims)voor hét probleem zorgt in NL. Hoe denkt u dat probleem te VERHELPEN? De kosten ervan bijvoorbeeld? De criminaliteit? Het fundamentalisme? Het verholen fundamentalisme van uzelf?

Voor de rest: het plakkaat was in de manier waarop het Danen het zwijgen oplegde welsprekender dan Danen zelf; de rest had weinig te zeggen, al spraken sommigen erg lang, vooral die blogger aan het einde: de gewone dialectisch-materialistische "duiding" van Wilders en de oorlogen in Irak en een eind verderop. Als het ruisen van het getij zo eentonig. Al 150 jaar zijn voorbij sinds Marx en qua denken zijn de "Internationale" Socialisten nog geen meter opgeschoten.

christinA eijkhout said...

Niet alleen waarderen, ook kan gebruiken.
Ook al ben ik tegen Wilders, daarmee ben ik nog niet pro-Danen, pro-Rabbae enzovoort.

Herman Benschop said...

Smile, je staat op GeenStijl.

jan said...

Leve Geert Wilders! weg met het stelend en rovend tuig

gentle giant said...

:)

kees said...

Tijdens de massale anti-Wilders demonstratie van afgelopen zaterdag op het plein in Den Haag.
Massaal haha, hoeveel mensen waren er eigenlijk?
Het waren hoofdzakelijk beroeps demonstranten.

Erik said...

godverdomme

Tod said...

Was het maar geen leugen.

Rebel said...

Renee Danen.jou soort is in mijn ogen een landverader,dom en naief, niet te geloven ,je verkwanselt je eigen volk en land,geiten wollen sokken theorie,blind als een paard,blijven hangen in de jaren 60,een gevaar voor ons land en Nederlanders!!!!!!!!!!!!

Jaap K said...

Waarom krijg ik altijd het gevoel gediscrimineerd te worden, als ik die socialisten (niet te verwarren met sociaal) hoor praten. Alsof het normaal is dat ik geen voorrang krijg als ik voor een baan mijn best doe, of voor mijn studie.

semisnot said...

dat je aan het gas kan, hetzeveroorzaker.

Koenski-Beterweter said...

De "gewone" "nette" gemiddelde Marokaan kan een voorbeeld nemen aan de Kaap-Verdische en Antilliaanse gemeenschap die opstaat en ZELF het "gunslingeren" van hun eigen jeugd hard wil aanpakken, daar de softe aanpak der politici.En als in de peilingen de PVV in dit kleine "democratische" landje door zovelen word gekozen wil niet zeggen dat al diegene opeens een aanval van uitersten hebben gekregen, maar realistisch zijn en wakker geworden.Dank U.

adsani said...

Als u tegen Wilders ben en niet voor Danen en niet voor Rabbae.
Wat een slappe reactie.
Waar staat u nu voor? Waar bent u tegen?

FEE said...

Wat een zielige gast die Rabae. Hij ziet het probleem dus wel maar wil niet ingrijpen. En dan Wilders ook een racist noemen! En trouwens er staan alleen baby boomers bij de demonstratie hehe.

Peter said...

Zodra er een ontwikkeling is dat de linkse hoek niet zint, zullen zij er 'duiding' aan geven richting extreem rechtse denkbeelden.

1. 10 jaar geleden was Pim de lul, nu is ie heilig omdat Wilders zogenaamd ergere taal bezigt (ik zelf denk dat het komt omdat Pim toch al gedood is door een extreem linkse, en dus geen gevaar meer voor hun 'vrijheid van naar zichzelf redeneren' ?)

2. Geert verwoord de angst van velen beter dan de rest (hoewel hij soms doorslaat*).

3. Nu komt een niet-linkse regering eraan, is direct bruin-1.

*: Doorslaan geschiedt bij velen: Geert wil een kopvoddentax; links wil de 2de pied-a-terre onteigenen, auto's pesten en zoveel mogelijk voor de burger denken (met de burger wordt het maoistische ALLE BURGERS bedoeld. Want alleen de zgn machthebbers hebben hersens.
Wat ben ik toch voor individuele meningsvorming en ontwikkeling. Zij die niet willen werken, hoeven niet te werken, maar hoeven ook niet te rekenen op de pied-a-terre van een ander die wel wil werken.

PVV-stemmer said...

Allochtonen zijn wat mij als PVV-stemmer welkom,mits ze zich aan de regels en wetten van Nederland houden.
Ze hebben de plicht om hun best te doen om mee te doen in onze maatschappij. Eigen initiatieven juich ik toe!
Dat Nederland allochtonen in de watten leggen en een voorkeursbehandeling geven maakt mij boos en verdrietig.
`Positieve discriminatie`=discriminatie en moet daarom gestopt worden. Iedereen (man,vrouw,homo,invalide en allochtoon) moet GELIJK zijn,anders zijn er mensen die achter gesteld worden en blijf je het probleem houden van discriminatie.
De linkse partijen discrimineren er op los en sluiten daardoor bepaalde groepen mensen uit. Zelf zien ze dat anders,maar ze doen zelf de dingen waar ze Wilders voor veroordelen. Hoe dom!

martien said...

Met stijgende woede die beroepsdemonstranten aangehoord. Ik vraag me af in welke wereld deze mensen leven. Ga toch eens verdomme nog aan toe naar de verziekte buurten waar dat tuig zich ophoudt. kijk toch eens hoe de autochtoon, homo, blanke vrouwen het leven zuur gemaskt wordt door dat gajes. Hoe kan ik nu begrip opbrengen voor deze profiteursd die alleen maar rechten kennen en geen plichten. Ze weten alles uitkeringen, subsidies, maar eht woord werk is wereldvreemd. Bah

christinA eijkhout said...

@adsani
Ik sta voor échte gelijkwaardigheid van mensen. Niet de schijn van multicultifatsoen en ook niet de schijn van Wilders.
Daar zit nog iets tussen.