Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, September 23, 2010

Hamas strijdt niet voor een eigen staat

Nonie Darwish, de Amerikaanse journaliste, van Egyptische komaf, en intussen bekeerd tot het Christendom, legt uit dat het islamitische terroristen niet om het stichten van een eigen staat gaat. Het gaat om het vestigen van islam over de gehele wereld.

3 comments:

Tod said...

De geschiedenis herhaalt zich. Spanje is zonder slag of stoot door de Moren overgenomen.

Dat gebeurt nu ook weer in het Westen.

Krijgen we weer 700 jaar Islamitische idioterie.

En maar bazelen over discriminatie, gelijke rechten, godsdienstvrijheid enz

Een volk dat voor tirannen zwicht verliest zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het liest.

En de linkse verraders wonen naast u als kakkerlakken op het behang.

Steady Freddy said...

Als ik een Amerikaanse journalist, van Egyptische komaf, en intussen bekeerd tot het Christendom was zou ik dat ook zeggen. Dat islamitische terroristen de islam over gehele wereld willen vestigen is ook niks nieuws aan toch? Probleem dezer dagen is meer dat de populistische politici in het Westen hun stemvee willen doen geloven is dat alle moslims dat ook zouden willen en dat geloof ik niet. Ik geloof echter wel dat als dat maar vaak en lang genoeg geroepen wordt die gewone moslim er straks ook nog in gaan geloven en dan hebben we een groter probleem.

kika said...

Islam zit al overal in West-Europa,het is alleen maar afwachten tot Turkije lid wordt van de Europese-Unie.Dan denk ik dat het gebeurd is met Europa.