Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, September 10, 2010

NRC citeert Frontaalnaakt om Wilders zwart te maken

Nou mag Peter Breedveld echt trots zijn. Werd hij drie jaar geleden door de NRC nog als "rechtsextreem" omschreven vanwege zijn islamkritische standpunten, vandaag is alles weer koek en ei. De NRC zocht informatie over de Deense vriend van Geert Wilders, Anders Gravers (SIOE) en vond die bij de Groningse huismoeder Monique van der Hulst. Monique had ooit een keer iets over Anders Gravers op Frontaalnaakt geschreven en dat wordt nu weer van stal gehaald. Anders Gravers zou volgens de NRC "walgelijke vreemdelingenhaat" koesteren en dat zou Monique zo afgeschrokken hebben dat ze haar handen van de SIOE Nederland organisatie aftrok. Opvallend dat de NRC nu opeens Frontaalnaakt nodig heeft om een vermeend Deens Groundzero complot te ontdekken.

Blijkbaar doet de NRC en eigenlijk de meeste kranten, geen echt onderzoek meer en schrijft zomaar iets over uit het internet. De bij de SIOE betrokken islamcritici weten de echte reden voor het uiteenvallen van de SIOE wel en Geert Wilders heeft er echt nooit iets mee te maken gehad. Hij weigerde destijds zelfs een petitie van Monique van der Hulst aan te nemen. Nog even verder Googlen Tom Jan Meeus van de NRC...

4 comments:

Tod said...

Het gaat dan ook slecht met de kranten. Van martelprimeur tot leugens om Wilders te demoniseren. Alleen de Telegraaf schrijft nog enigzins onafhankelijk. En de kookrubriek is ook leuk. Voor echte politiek ben je dan wel op de Elsevier aangewezen.

En zo leest straks niemand nog een krant. En terecht. Linkse leugens vd Vk en NRC of rechts kneuternieuws van de Telegraaf.

Steady Freddy said...

De Telegraaf onafhankelijk! HAHAHHAHAHAHAHAHAA
Echte politiek de Elsevier, PFFFFFFFffffffff.

Sorry ik liet me even gaan, ieder zijn dingentje en het is ook nog een keer 9/11 dus vandaag geen grappen

Carlo said...

Het vergissinkje van de NRC zal wel kaderen in een poging tot "brede, linkse frontvorming van alle weldenkenden" buiten de PVDA van Job Cohen om bij gebrek aan frontvormende weldenkendheid bij die laatste (cfr Strategieconferentie van Vaals).

D. G. Neree said...

Het enige waar ik echt aandacht aan besteed in kranten zijn de cyptogrammen in de weekendedities (en af en toe een cryptophilipine in de Telegraaf om te zien of mijn gezonde verstand nog intact is). Zodra ze de moppenpagina's en de puzzels afschaffen kunnen ze helemaal opdoeken en hun taak overdragen aan de serieuze bloggers. krantennieuws is tweedehands nieuws. in 90% van de gevallen is het verouderd nieuws en bovendien nog incompleet, gesimplificeerd en onwaar (eenzijdig opiniërend). Kranten en televisie, ze zullen bekend worden als instrumenten van de 20e eeuw. Instrumenten waarvoor? Daar kan men een aardige dissertatie mee vullen.