Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, September 30, 2010

Time to market: Vijf Jaar

De PVV heeft in vijf jaar meer bereikt dat Groenlinks in 20 jaar. Paul Rosenmöller eindigde met iets van 9 zetels en Femke heeft er ook niet veel meer. In de marketing noemenwe dat "time to market". Je hebt een idee en dan duurt het even voordat je het hebt geproduceerd en bij de klanten hebt geleverd.

De PVV heeft ons niet teleurgesteld. Kort na de moord op Theo van Gogh is Geert Wilders begonnen met de partij en heeft nu al regeringsinvloed. Het is snel en de verwachtingen worden tot nog toe niet teleurgesteld. Vele weblogs en internet-initiatieven hebben in zijn voordeel gewerkt en hebben hem  ondersteund. Die hele brede beweging van anti-islam en islamkritische mensen heeft een snel effect gehad. Ongelooflijk.

7 comments:

Tod said...

Proficiat voor Geert Wilders.

Stefan said...

Resteert de vraag hoe de "progressieven" dit varkentje nu gaan wassen, want de invloed wordt nu wel heel concreet. Nog eventjes en de subsidiekranen gaan dicht en dat mag natuurlijk NOOIT gebeuren. De kale prof werd nog efficiënt kaltgestellt, maar dat ligt nu een stuk ingewikkelder.
Ik vermoed dat methode die gekozen zal worden vooral de overige PVV-ers zal betreffen. Omkooppogingen, chantage, "schandalen" (Brinkman!); het zal de komende tijd allemaal geprobeerd worden. Het is te verwachten van het gespuis dus reken er maar op. Vooralsnog is het inderdaad een goed resultaat, maar ja: The Product sels itself.

Caesar Lion Cachet said...

LS...

Veel respect voor deze man. Chapeau !!!

clyde westwood said...

Puntje uit het regeer- annex gedoogaccoord: de boerka wordt verboden. De hoofddoek wordt verboden voor leden van de rehterlijke macht en de politie.Dat is veel te mager. Had moeten zijn: voor iedereen die een publieke functie uitoefent.Voorbeeld: wat heeft een hoofddoekdrager achter de kassa van de supermarkt of de balie van een gemeentehuis te zoeken? Zijn die gebouwen soms ook moskeeën? En altijd dat smoesje "vrijheid van godsdienst". Maar het kabinet staat nog niet eens op het bordes. Meer weten, lezer? Ga hier maar eens kijken en doe er je voordeel mee!
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12097
Tijd voor een koekje van eigen deeg,lezer!
http://tinyurl.com/285bmmr
(denk daar eens aan als Geert Wilders volgende maand voor het hekje staat, okee?)

Ahmad Jhawnie said...

Islamisering Europa: de schaduwzijden
In een aantal artikelen via de media, bijvoorbeeld in Dagblad Suriname d.d. 6/1/2010 (Olie voor immigratie); 12/9/2009 (Morgenland versus Avondland); 26/1/2008 (Islamisering Europa) en in De Ware Tijd van 28/8/2009 (Zonsopkomst in het westen), maakten wij vol enthousiasme melding van de sluipende islamisering van Europa. Fatsoenshalve enkele schaduwzijden ervan.

- Gevaar voor theocratische dictatuur. Met theocratische dictatuur wordt bedoeld een staatsvorm of bestuursvorm waar geestelijken (mullahs) als dictators het bestuur domineren. Een totalitair regime van de geestelijken (mullahcratie) hangt als het zwaard van Damocles boven Europa. De dictatuur van de clerus met zijn Inquisitie in de Middeleeuwen is nog vers in het geheugen van de Europeanen. Voor het minste of geringste werd men met de dood bedreigd of gedood. Zoals wij geen militaire dictatuur of democratische dictatuur willen, zo willen wij ook geen mullahcratie.
[De staat mag niet domineren over de kerk noch mag de kerk domineren over de staat]

- Met de massa-immigratie zal het antisemitisme explosief toenemen. De toekomst van de Joden ziet er helemaal niet rooskleurig uit. “Hamas, Hamas, Joden aan het gas”, werd er gescandeerd tijdens een demonstratie tegen Israel in Nederland.

- Het creëren van enclaves (parallel samenlevingen; een staat in een staat), waarbij er haat wordt ingeprent tegen het Westen. Europa haalt het paard van Troje binnen, en dit zal leiden tot zeer hoge conflicten. Het boek van Samuel Huntington ‘Clash of Civilizations’ (Botsing tussen Beschavingen) is helemaal geen fictie.

Al het hierbovengenoemde onheil dat Europa te wachten staat, wordt mede mogelijk gemaakt door linkse partijen.

D. G. Neree said...

Zonder het internet had de PVV nooit zo snel kunnen groeien Inderdaad dankzij al die mensen die het voor hem opnamen toen de massamedia hem afschilderden eerst als de dorpsidioot en toen hij meer steun kreeg als een staatsgevaarlijke, antidemocratische nazi, afijn, de aanvallen gaan nog steeds door en 1,5 miljoen Nederlanders worden bijvoorbeeld door ene Ramdas als Blank Afval bestempeld. Zelfs omgekeerd racisme is gelegitimeerd!

Zonder het internet en alle mensen die op weblogs en forums de leugens en verdraaiingen hebben weersproken, zodat er een evenwichtiger beeld ontstond, was dit niet gelukt. Is internet een mogelijkheid van echte democratie?

clyde westwood said...

Laatste nieuws: demissionaire Hirsch Ballin is voorstander van islamisering van Nederland: zie nieuwsuur van 1 okt 2010..!!!
(heb vandaag ook de lijst met poppetjes bekenen: EHB zit er niet bij. Er is nog hoop voor Nederland, want deze meneer is de grootste privacyvernieler sinds WO-II..!!!)