Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, September 01, 2010

Vriend van Gretta

Op de website StopdeBezetting.com hebben ze nu ook een community-dingetje . Je kan er lid worden en daarvoor moet je de volgende gegevens prijs geven:
-Jouw afkomst (Palestijn)
-Of je vriend of vijand bent (vriend)

Ik heb het netjes ingevuld, maar helaas, nooit meer iets van Gretta gehoord.

Vriend_van_Gretta


10 comments:

Carlo said...

Had dan ook Kees von Madura geschreven. Nu hoefde Bloody Gretta maat te googelen om te weten welk soort Kees ze aan de de lijn had. "Palestijn". "Vriend". Kon het nog ironischer?

Louisa said...

Gretta is geschift.
Dries is nog geschifter en het meest geschift is hoe heet ze ook al weer....haar voornaam begint met een A...haar achternaam met een M...
Haar Hamasvriendjes hebben, om het vredesproces in het Midden 0osten te bevorderen, een aanslag gepleegd op inwoners van Israël, in Hebron..

christinA eijkhout said...

Ri-di-cu-lous.

Tod said...

Het lijkt wel de of ik in ALice in wonderland leef. De omgekeerde wereld. Goed is fout en fout is goed.
Wilders die Joden beschermd wordt voor racist en facist uitgemaakt en Gretha Duisenberg en consorten die openlijk hun anti-semitisme onder het mom van anti-zionisme belijden worden in nederland de hemel in geprezen.

Louisa said...

Tod, het komt volgens mij door het Stockholm-syndroom .
De Nederlanders van "linkse"signatuur schijten in hun broek voor de moslims met hun verregaande invloed op het openbare leven in ons land, en denken..als we maar met ze meelullen zullen ze wel lief voon ons zijn.
"If you can't beat them, yoin them".

Pure angst.Vergeet niet de moord op Fortuijn en van Gogh.
Ze worden gegijzeld en hebben dat niet door.
Om die reden bloeit ook de Jodenhaat weer op.
Dat is en vorm van meelullen met de moslims.

Zielig, heel zielig.
Inj ben in 2005 gestopt met werken en kan mij nog goed de discussie hertinneren over het kerstpakket, dat de gemeente 010 verstrekte: de wijn werd er uit gehaald, om de moslims niet voor het hoofdje(met hoofddoekje) te stoten...te idioot voor woorden, mijn fysiotherapeute heeft alleen nog maar moslima's te behandelen (want die hebben voorrang bij het keizen van een behandelaar)en zo kan ik nog wel even doorgaan, want hiero in 010 hebben we het uitgevonden.

Voor het gemak strijk ik de moslims allemaal even over één kam, want er zijn uitzonderingen....
Het is een gijzeling.

xxxxx said...

Vandaag op pad geweest voor een computerbril, maar dat geeft mij wel een blik die helderder is maar geen andere mening.

Derk said...

Louisa, wat je schrijft over iconen als Dries en Gretta zal de tijd ons leren. Dit kun je niet van Anja zeggen. Zij zit in een ander "bootje". Is nl gehuwd met een inwoner van Gaza. Zij moet wel uit een ander vaatje tappen, anders is ze niet meer welkom in Gaza. Bovendien is te merken dat Anja zich in Jeruzalem ook thuis voelt. Alleen wat ze daar aan het volk meedeelde zal ze, denk ik, zeker niet in Gaza vertellen.

Herman said...

Deze registratie gegevens worden gevraagd om reacties te kunnen geven op haar website.

Vragen kunnen ook altijd gesteld worden aan: paul@stopdebezetting.nl

Herman said...

Deze registratie gegevens zijn nodig om te kunnen reageren op de website van Stop de Bezetting. http://www.stopdebezetting.nl

Contact kan gelegd worden via http://www.stopdebezetting.com/algemeen/contact-met-stop-de-bezetting.html of een mailtje aan: paul@stopdebezetting.nl

Louisa said...

Dries en Gretta zijn voor mij doodordinaire antisemieten.
Dries komt daar niet ruiterlijk voor uit, maar het blijkt uit zijn daden, als minister van justitie destijds en Gretta vind dat "de Joden Amsterdam -Zuid overnemen."
Als dat niet anti-Joods is weet ik het ook niet meer.
En wat AM betreft, die zakt steeds dieper: ze scheldt mensen die het niet met haar eens zijn uit, voor droplul en eikel.
(Ik zal dit een paas dagen geleden, het kan nu weg zijn)
Bah.