Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 04, 2010

Een Links antwoord op Rechtspopulisme

Het gaat helemaal  goedkomen, want ze gaan erover vergaderen. Vanavond komen de dames en heren socialisten bij elkaar in de societeit Ontspoord te Den Bosch en daar zal een heus debat plaatsvinden, tussen Merijn Oudenampsen van Flexmens.org en Matthijs van de Sande, schrijver van het opstandige werk: " ‘Het maken van vrijheid: de Daad bij Michael Bakoenin."  Je moet toch wat. Als dat niet voldoende is,dan zal het vegetarische eten, dat vooraf geserveerd wordt, de moed er wel in houden.

Toch wilde ik even weten of de bijeenkomst nu wel helemaal democratisch tot stand is gekomen en daarom heb ik onderstaande email gestuurd. Ik ben benieuwd.

Links_antwoord  

No comments: