Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, December 17, 2010

Anja Meulenbelt zit liever in Gaza dan in de Eerste Kamer

Anja mag dan net van haar Palestijnse man gescheiden zijn. Anja mag dan volgens eigen zeggen depressief zijn. Anja mag zich dan naar eigen zeggen vol met paracetamol proppen om een herdenking van het Kindermonument bij te wonen. Feit is dat Anja slechts 23 van de 34 keer bij de Eerste Kamer op komt dagen en dat ze van de afwezige dagen drie keer: in Gaza verbleef, of er net naar op weg was of bij een Gaza-conferentie in Brussel was. Bovendien kon ze tijdens haar depressieve ontstemming wel achteréénvolgens bij een Hoofddoekenbrigade, Kristallnachtherdenking, kerkdienst of een radiouitzending van Obalive aanwezig zijn. Kortom, Anja Meulenbelt strijkt wel de riante vergoeding als Eerste Kamerlid op, maar vindt Gaza en hoofddoeken belangrijker.

In het hierbij gevoegde PDF-bestand kan je precies lezen wanneer Anja Meulenbelt nu wel en wanneer nu juist niet in de Eerste kamer was en als ze er niet was, wat ze dan precies deed.

Anja_meulenbelt_21_sept 

10 comments:

Fred said...

Kees, je berichtgeving zakt wel naar een treurig dieptepunt. Onderzoeksjournalistiek?
Get a life!
En: Ok, ik zal je blogs niet meer lezen het komend half jaar.

Carlo said...

Heel goed, Fred. Zijn we van jouw gezeur ook weeral verlost.

Likoed Nederland said...

Als je een linkse gekozen volksvertegenwoordiger bent is het blijkbaar belangrijker om andere volken te vertegenwoordigen dan je eigen volk.

kees madura said...

wie is Fred? Missen we iets, of mist hij iets?
we weten het niet.
Ik schrijf dit blog voor mezelf en algemene propaganda-doeleinden. Als het je niet bevalt ga je lekker iets voor jezelf doen.

Remco said...

Misschien wel aardig ter aanvulling:

http://www.st-ab.nl/wetten/0925_Wet_vergoedingen_leden_Eerste_Kamer.htm

Zie artikel 4: De kamerleden ontvangen een vergoeding van € 1998,28 per maand voor de werkzaamheden die voortvloeien uit de vervulling van het lidmaatschap van de Eerste Kamer der Staten-Generaal.

Een lidmaatschap van de 1e Kamer kost ongeveer een dagje werk per week, dus vier dagen per maand.

EVA &BRT Amsterdam said...

Meulenbelt staat op instorten lezen we vandaag op haar haatblog......met een beetje mazzel zijn binnenkort verlost van d'r.

Carlo said...

Meulenbelt op instorten? Zoals Singh Varma?

Krakende wagens lopen het langst en Onkruit vergaat niet.

hansjepansje said...

Ach de meeste depressieven springen meestal voor de kerst nog uit de "malle molen van het leven".... dus Anja prettige landing, doe es iets trendy voor de verandering...

Paardestaart said...

Kan ze dan niet in Gaza blijven? Dan hoeft ze tenminste niet meer voortdurend de paradigma's te onderwijzen aan onverbeterlijke islamofoben; daar wordt een mens wel depressief van
En moeten de andere strijders daar niet ook naar toe, om dapper mee te vechten? Zijn ze tenminste consequent. Een bomgordel ombinden is nog eens andere koek dan ouwe vrouwtjes beroven en meisjes lastigvallen
Hup - allemaal naar Gaza jongens en meisjes!

Pineut said...

@Paardenstaart

Als ze in Gaza (ver)blijft doet ze dat op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. En ik ben er van overtuigd dat zij zich absoluut niet aanpast aan de armoedige situatie van de mensen van wie wij de vele foto's op haar blogje mogen aanschouwen. Zoals men van een rechtgeaarde SP'er kan en mag verwachten logeert Anja zeker en vast in één van de vele luxe resorts die Gaza rijk is.

GAZA - De beelden die men u nooit wil laten zien in 1000 plaatjes en zestig artikelen ! : http://2trtk.cjb.net

Vr. Gr. Pineut