Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, December 08, 2010

Waarom komt Anja naar de Eerste Kamer?

Als je veel tijd hebt en het echt wil weten, kan je op de site van de Eerste Kamer precies zien wanneer de Senator van Haat en Terreur de afgelopen 7 maanden wel en wanneer ze nu juist niet naar de Eerste Kamer is gekomen om iets te doen voor het vele geld dat ze als Senator verdiend. Neem maar van mij aan, dat ze 90% van de tijd ziek, zwak dan wel misselijk is. Zelfs als wij door middel van fotografisch materiaal aan kunnen tonen dat mevrouw in Gaza zit, staat er nog steeds in de notulen van de Eerste Kamer der Staten Generaal, dat Anja ziek is. (In het gecorrigeerde stenogram is de reden van afwezigheid verbeterd: verblijf in het buitenland)

Gisteren was Anja wel naar de Eerste Kamer gegaan, dus zo depressief is ze helemaal niet, en we vragen ons af waarom. Dan zie je in het journaal de sympathieke 'jeune premier' staan praten in de Eerste Kamer en dan weet je het weer. Er heerst nog steeds een linkse meerderheid in de Eerste Kamer en daar maken ze misbruik van. Ze willen de belastingplannen van Mark Rutte tegen houden.
Ziekte_meulenbelt Natuurlijk is de Eerste Kamer daar niet voor bedoeld.  Wetten die in de Tweede Kamer zijn aangenomen, moeten ook nog door de Eerste Kamer om er voor te zorgen dat alles ook grondwettelijk goed is afgedekt. Het is niet de bedoeling dat de Eerste Kamer ook nog eens een keer zijn plasje erover doet en met politieke bedoelingen wetgeving tegen houdt. Maar dat doen ze nu wel. Daarom moest Anja ook 's ochtends veel koffie drinken en zich in de trein hijsen. Zodat ze desnoods haar tegen-democratische stem kon uitbrengen.

Redenen genoeg dus, om ervoor te zorgen dat er heel veel liberale-, conservatieve- en PVV-stemmers naar de Provinciale Verkiezingen gaan, want uit de provinciale staten wordt de Eerste Kamer gekozen.  Als daar na maart geen Rutte-meerderheid is, dan kunnen we het vergeten.

P.S. Voor de complotdenkers nog even een tip. Waarom worden PVV-ers hard aangepakt vanwege hun verleden en gaan de Groenlinks kamerleden geheel vrijuit? Ik noem een Arjan El Fassed met zijn bemoeienis met de Electronic Intifada en zijn steun aan de Nederlandse Boot naar Gaza.  Mag je zelf verder invullen, maar het heeft iets met BTW tarieven voor cultuur en met geld voor ontwikkelingshulp te maken.

5 comments:

Harm Schouten said...

Eens te meer wordt bewezen dat links absoluut niets met democratie heeft.
Nederlanders wordt eindelijk eens wakker en stem bij de Statenverkiezingen massaal PVV of VVD.
Nooit meer links!

André van Delft said...

Interessant, Kees, dat ziekteverzuim wegens verblijf in het buitenland. Heb je links naar foto's en data die dat toelichten?
Anja zou de Tara Singh Varma prijs méér dan waard zijn.

Jan van Dijk said...

Als je, als Nederlandse vrouw, vrijwillig bij Hamas in Gaza gaat zitten, dan mag best in de notulen vermeld worden dat je ziek bent! Ook psychische ziekten zijn ziekten.

Louisa said...

En tenslotte (en dan heb je van mij voorlopig gaan last meer Keesje, want ik ga voor langere tijd naar mijn optrekje in 070 en daar heb ik de computer weggezwiept)het zal mij niks verbazen als Anja samen met Dries en Gretta is opgenomen in een klooster om in retraite te gaan en bij te komen, met oorkaarsen en voetreflexmassages, terwijl zij macro-idiotisch hala/kosher voer eten en de dabke dansen)terwijl Jomanda op de achtergrond songs van John Lennon zingt.

harry jager said...

Het originele document staat hier:
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=23NOV2010_ORGINEEL.pdf
Bij document eigenschappen staat gemaakt 24-11-2010 13:17
De nieuwe versie (die op de website van de Eerste Kamer staat) gemaakt 3-12-2010 12:34