Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, January 17, 2011

De Bengaalse Tijger van de schoonzoon van Ben Ali (Tunesië)

De Amerikaanse diplomaten wisten al eerder: Sakher el Materi (nomen est omen), de schoonzoon van Ben Ali, de ex-president van Tunesië vertoonde veel gelijkenis met Udai, de zoon Sadam Hussein. Overdreven luxe levensstijl en het land wordt geregeerd als een privé-onderneming. De Bengaalse tijger van Sakher el Materi, gehuisvest in een kooi in de tuin, at alleen al drie kippen per dag, terwijl het volk hongert.

Nu is het afgelopen met Pasha, de tijger van Sakher el Materi. De boze bevolking heeft het dier geslacht.

7 comments:

Pieter said...

Barbaren

Rene said...

En ook nog onder het roepen van allahu akbar...

Ik vrees het erfste voor tunesië

gentle giant said...

Ik heb de Tunesiërs vrij hoog staan, maar dit soort achterlijke acties, daar wordt ik niet vrolijk van.
Wij vrezen met grote vreze.

vanhetgoor said...

Het zijn nèt mensen. Ze lopen op twee benen, ze hebben handen en voeten en een hoofd, Ze praten en ze kunnen een auto starten. Het zijn net mensen, maar ergens ben ik toch van mening dat het onnodig doden van een dier zinloos is. (hoe dan ook is dat een waarheid als een koe!)

Alleen maar omdat de eigenaar van het dier niet te pakken is, en alleen maar omdat de eigenaar van dat dier gevlucht is, daarom durft men wel tegen een weerloos dier! Dan hadden ze een half jaar terug moeten komen en die zak die dat beest in een kooitje hield eens een flinke schop onder zijn kloten moeten verkopen, maar dat durfden ze niet. Stelletje slappe lullen zijn het!

Steady Freddy said...

Ik ben het met iedereen hier eens, alleen besef dat onder gelijke omstandigheden wij opperwezens hier in het Westen precies dezelfde barbaarse handelingen zullen verrichten ook al denk je nu dat je dat nooit zal overkomen. Het is ook nog niet zo heel lang geleden dat wij Hollanders dit soort zelfde primitieve reacties en acties vertoonden. Slechts een jaartje of zestig. En als we het over dit soort gedrag hebben gepleegd door onze jongens in het leger, onlangs nog. Kijk eens wat vaker in de spiegel voordat je oordeelt en veroordeelt. Verders gaat er weinig veranderen in Tunesië alleen de naïevelingen denken dat dit werkelijk een revolutie is.

gentle giant said...

@Steady Freddy, de poes van Maxima, die gaan wij niet slachten!

Natasha said...

If they kill tigers, it's not my revolution (vrij naar emma goldman)