Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, January 21, 2011

Zooomoslim

De islamisering van de Nederlandse TeleVee gaat gewoon door hoor. Gisteren weer een propaganda uitzending met Maurits Berger in de hoofdrol om de Nederlandse bevolking wijs te maken dat islam cool is. Zooomoslim heet de quiz. Ehsan Jami mocht even vertellen waarom hij niets met islam te maken wil hebben en werd afgezeken door de aanwezige zogenaamd liberale moslims. Maar hij ging er wel met gestrekt been in. Hij viel Maurits Berger frontaal aan en verweet de "islamoloog" een multiculti ideologie te verspreiden.

Dit zijn de kijkcijfers van gisterenavond:

19:29
WERELD DRAAIT DOOR
  1.224.000
20:29
ZOOO MOSLIM
  289.000
21:53
MADIWODOVRIJDAGSHOW
  455.000
21:57        
JOURNAAL OP 3
  258.000
22:49
POWNEWS
  381.000

Gelukkig hebben veel mensen hun TV even uitgezet om deze ongein niet te hoeven zien.

 

8 comments:

topsporter said...

Maurits Berger is na deze uitzending wat mij betreft volledig afgeserveerd, wat een lulll....zo.

Carlo said...

Islam is cool. Cool als de dood.

kluif said...

ja ja mensen, de islam groeit en zal doorgroeien of wij het nou willen of niet.
is misschien wel goed zo'n programma, voor de multi culti

kluif said...

wel grappig hoor, al die bekeerde mensen, beroemdheden, de ene na de andere, en op internet is er nog meer te zien, record aantallen bekeerden in andere landen. allemaal hun hart geopend voor de islam. jeetje wat veel, neem ook maar een kijkje, het kan niet zo zijn dat al deze miljoenen mensen dom zijn en een paar van ons in Nederland doen alsof wij het allemaal weten. nee dat kan niet, er is islamisering en islamisering blijft, hoe meer wij ons verzetten hoe meer moslims erbij komen. sinds de komst van wilders is de islam zo gegroeid, ik ga het onderzoeken. waar komt het vandaan? waar ligt de waarheid?

kluif said...

hoe meer ook over het christendom getoond wordt op tv, de interesse is weg voor da geloof. het leeglopen van de kerken, de seksuele schandalen,

keesjemaduraatje said...

@Kluif: blijkbaar kunnen veel moslims het niet verdragen een minderheid te zijn in een seculier land. Ze willen altijd maar weer er de nadruk op leggen hoe de islam in aantal groeit. zelfs de moslimsdie niets aan hun geloof doen zeggen dit soort dingen. "Kluif", wat voor een naam is dat eigenlijk. Is de kluif wel hallal?

vanhetgoor said...

Ik heb het programma niet lang kunnen aanzien. Al snel haakte ik af. Ik wordt nogal snel kriegel van mensen die meningen verkondigen waar makkelijk door heen te prikken is. Iemand die zich professor noemt en toch leuk aardige sympathieke dingen kan zeggen over de islam, die deugt niet. Of iemand nu met tien miljoen Euro wordt gesteund, of dat iemand met honderd miljoen Euro wordt gesteund, als de boodschap slecht is dan blijft de boodschap slecht. Het maakt niet uit of men racisme en vrouwenhaat andere namen gaat geven, en excuses en smoesjes verzint.

Het basis-principe van de islam is onderdrukking.

Vrouwenhaat en racisme behoren nooit in de beschaafde wereld te worden gepropageerd als leuk, aardig of sympathiek. Het is een grote schande dat de AVRO een programma aan moslims heeft geweid. Het is een schande dat er in Leiden een leerstoel is die zich met de islam bezig houdt. Zóóó'n afgang!

John said...

Ja Jami probeerde het PVV geluid te laten horen.
.
Maar stotterde wat over Multi Culti wat niks met het onderwerp te maken.
.
Verder is het mooi om te zien dat zoveel mensen zich kunnen vinden in de Islam.