Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, March 04, 2011

De ideologie van de Pro-Palestina beweging

Niet alle linkse activisten op één hoop gooien. Er is niet één soort linkse pro-Palestina activisten. Want een PFLP-aanhanger is iets anders dan een Fatah-adept. En een Hezbollah-supporter mag je niet op één hoop gooien met de partij-politici van de SP. Ik bedoel maar.

De laatste week kwam het verleden weer als een mokerslag recht terug in mijn gezicht. Mensen waarvan ik dacht dat die al lang dood waren of niet meer actief of wat nog erger is: "burgerlijk geworden" , die doken weer op en hun activiteiten roepen vragen op. Ik heb het nu over de PFLP-lijn van het Palestijnse verzet in Nederland.No comments: