Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, March 13, 2011

Peter Siebelt over Ybo Buruma

De PVV heeft geprotesteerd tegen de benoeming van Ybo Buruma tot lid van de Hoge Raad.Kijk en luister eens wat Peter Siebelt, onderzoeksjournalist, hier van vindt:

7 comments:

Multidifficulti said...

Duidelijk hoe de zaken ervoor staan.
Laat ik nou redelijk recent Recourt(PVDA) om stellingname gevraagd heb betreffende Sison omdat ik voor het Vrije Volk bezig ben dit keer omdat mevr. Bozkurt(PVDA) en mevr. Strik(Groenlinks) willen dat Sison van de terroristenlijst af moet en ook van die lijdt verwijderd zal worden tot in lengte van dagen.
Op die manier zal Sison dus ook nooit veroordeeld worden. Geen antwoord van Recourt gehad (hij moest zich inwerken) en zal het ook nooit krijgen.
Reden genoeg om het artikel snel af te werken.

G.Deckzeijl said...

Y.Buruma mag NIET benoemd worden als lid van de Hoge Raad der Nederlanden!
Bombardeer alle fracties in de Kamer met protestmails!

vetklep said...

onverstaanbaar.

ejb said...

Heb het boek gelezen van Peter inzake XminY en consorten.Pronk kreeg er ook van lang in zijn boek. Eveneens een crimineel 1e klas. Geef hem groot gelijk inzake zijn stelling. Zal zeker de kamer mailen inzake zijn benoeming. The old boys network weer in optima forma. Zo werkt ons systeem in ons land. Steun je de multiculti en het koninghuis, dan is je toekomst veiliggesteld.

Wim Meter said...

Oren uit laten spuiten Vetklep.

cor said...

Deze peter siebelt is een nep onderzoeker van rechts. Hij legt dwarsverbanden die er niet zijn.Het is in feite een leugenaar en een dief.Hij heeft in de jaren negentig via een vriendje die oud papier ophaalde bij diverse
organisaties en het daarna bij meneer siebelt afleverde, allerlei leugenachtige verhalen geschreven over diverse linkse organisaties.

Philippine said...

Voor Cor.


http://eenandergeluid.wordpress.com/afa/xminy/