Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, April 27, 2011

Hedy Epstein over Vittorio Arrigoni

Dat kunnen nooit salafisten geweest zijn, "want de ontvoerders van Vittorio Arrigoni schreven teksten op een vlag en die radikale mensen schrijven nooit op de vlag. Ik denk niet dat zij de ontvoerders waren". Aldus de pro-Gaza activiste Hedy Epstein, die nu al voor de vijfde keer probeert op het schip naar Gaza te klimmen en op het schip te blijven.

Waarschijnlijk heeft deze vrouw uit het Duitse Hedy-in-lifejacket-b Kippenheim, die in 1939 met één van de laatste Kindertransporte uit Nazi-Duitsland ontsnapte,  een gezonde drang tot overleven en weet ze dat Gaza geen goede plaats voor haar is. Daarom springt ze telkens vlak voor het moment van vertrek weer van de Gaza-boot af. De ene keer is het trappetje te steil, de andere keer heeft ze een hitte-aanval, de andere keer houden de Egyptenaren haar tegen en ook een keer werd ze in haar woonplaats overvallen en mishandeld.

Deze keer is Hedy Epstein weer van plan om mee te varen met de Gaza Flotilla "Stay Human" , maar ze is wel bang voor de honden die het Israelische leger intussen heeft getraind om de Gaza-vaarders aan te vallen.

Vittorio Arrigoni, vorige week in Gaza vermoord door aan Al Qaida gelieerde Palestijnen en Juliano Mer-Khamis enkele weken geleden op de Westelijke Jordaanoever vermoord door gemaskerde moslimextremisten, zijn voor haar geen redenen om niet in het Gaza-bootje te stappen.

"Deze twee moorden zo dicht bij elkaar zijn ervoor bedoeld om de Flotilla-opvarenden angst aan te jagen. Maar dat zal niet lukken. We zijn juist extra vastbesloten"
    

3 comments:

Likoed Nederland said...

Die 'vredesactivisten' zijn door Palestijnse extremisten vermoord.
Dus die willen volgens Hedy de flotilla angst aanjagen?

Zeker volgens de Marxistische Verelendung theorie, de Palestijnen moeten het nog veel slechter krijgen, zodat ze nog gewelddadiger worden.

Derk said...

Het lijkt wel of deze mevrouw Epstein een beetje gwk is geworden. Wat een lariekoek. Dezelfde lariekoek als op de site van Anja M over deze moorden door "vrienden". Fijne vrienden.

Pineut said...

Volgens Anja Meulenbelt, Senator van de SP in de 1e kamer waren het weldegelijk Salafisten en valt de "gematigde" Hamas NIETS te verwijten. Uiteindelijk zit naar grote mate van waarschijnlijkheid de Mossad achter alle terreur en is het dus uiteindelijk gewoon allemaal de schuld van Israël.

Lees : De Zieke Geest van Anja Meulenbelt - Salafisten in Gaza : http://bit.ly/fl3r8V

Vr. Gr. Pineut