Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, May 28, 2011

Gazaboot is nog niet vol

Linkse lezersvan dit blog opgelet! Je kan nog mee. 26 juni is het zover. De Nederlandse boot naar Gaza doorbreekt de blokkade. Er worden nog opvarenden en goederen gezocht.

Indy_groenhuijzen 

7 comments:

Likoed Nederland said...

Ze hebben nu - terwijl de boot al vertrokken had moeten zijn - een oproep voor hulpgoederen geplaatst!

Geeft aan dat de hulpgoederen helemaal niet serieus zijn (kunnen trouwens over land vervoerd), het gaat er om de wapenblokkade te breken.

Bleek ook al de vorige keer, toen er bijna niets aan boord van de boten bleek te zijn, eigenlijk vooral medicijnen met verlopen datum.

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

Zowel in 2009 als dit jaar had de Dag van het Land plaats in Vlaardingen, een door de gemeente gesubsidieerd - 70.000 euro- initiatief dat de Vlaardingse 'culturen dichter bij elkaar moet brengen'. Op deze dag sprak o.a. Rob Groenhijzen van de stichting Nederland-Gaza.
De dag was georganiseerd door het Al Awda Netwerk, waarvan de voorman Ibrahim Al Baz is, een voormalige terrorist van Fatah die in Vlaardingen woont.
De kamerfractie van de SGP gaat binnenkort vragen stellen over het evenement.
http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/ophef_om_vlaardingse_steun_gazavloot_1_566539

Pineut said...

Niet alleen de medicijnen waren ver over de datum. Wat te denken van de afgekeurde partijen gehoorapparaten waar Gretta Duisenberg zich zo hard voor maakte ? Om over de rest van de meegenomen rotzooi en afval onder de noemer "hulpgoederen" maar te zwijgen. Maar ja daar gaat het dan ook helemaal niet om. Het gaat erom Israël te provoceren en uit te dagen en als die hapt hebben ze de bekende stok om mee te slaan.

Vr. Gr. Pineut

Hannibal said...

Misschien wil B. Baksteen wel mee...

Sir Galahad the Puur said...

Gaat de Flotilla-campagne nog door, nu het militaire regime in Egypte de Moslimbroederschap tegemoet is gekomen, door de grens met de Gazastrook te openen?

Dorith said...

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4075106,00.html

Hamas simulates raid on flotilla
As part of preparations towards arrival of Turkish flotilla next month, Hamas forces hold maneuver in Gaza port

vanhetgoor said...

Hoorapparaten? Terwijl men doof is voor de realiteit! Men moet gewoon niet zo veel harde knallen veroorzaken, gehoorbeschadiging is een serieuze zaak, maar men moet het niet zelf in de hand werken.