Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, June 01, 2011

Het falen van Rob Groenhuijzen

"Het leven en streven van Rob Groenhuijzen beslaat slechts een voetnoot in de geschiedenis van het Nederlands terrorisme". Zo wordt het verleden van de voorzitter van de stichting Nederland-Gaza door de Electronic Intifada gebagatalliseerd. En geheel terecht natuurlijk. Alles dat de man tot nog toe heeft aangepakt is jammerlijk mislukt, van de wapenroof in België tot en met de brandbom die hij in Nijmegen probeerde te gooien. Van de pathetische schrijverij in het "Handboek voor Vrijheidsstrijders" tot en met de Nederlandse Boot naar Gaza.

Laten we het nog een keer opnnoemen:

-Docent aan de Sociale academie

-Wapenroof

-Capelse arrestatie

-Brandbom
-Leiderschap Rode Jeugd

-Handboek

-commentaar op de dood van Louis Seveke

-Voorzitterschap van de Nederlandse Gaza-Boot

-PVV uitnodigen voor een discussie

  

No comments: