Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

zaterdag, juni 25, 2011

Man doet Ben Kokje in Marseille

en wordt mishandeld. De vredesactivisten van de Gazavloot kunnen niet tegen een grapje. Laat iemand een Israëlische vlag zien, raken ze helemaal overstuur. Bloedneus.

In Nederland is de demonstratiemethode geïntroduceerd dor de Joods-Christelijke pastor Ben Kok. Tijdens een pro-Palestina demonstratie toonde hij de Israelische vlag en liet de woede van het volk over zich heen komen.

10 opmerkingen:

Harm Schouten zei

Dit filmpje bewijst weer eens dat die "vredeactivisten" gewoon geweldadig tuig van de richel zijn.
Tegen een paar ongewapende tegendemonstranten durfen ze wel, nu eens zien hoe ze reageren als ze tegenover getrainde en gewapende marinecommando's staan.
Ik denk dat we dan een stelletjes jankende lafbekken zullen zien.

Anton zei

Hier komt de ware aard naar boven.

Anton zei

Nog zo een, vorig jaar in de VS
http://www.youtube.com/watch?v=ABjE_7uwA0I


Gelukkig bleef dit beperkt tot verbaal geweld.

Paul zei

Net moslims,... als iemand 'n tegengeluid geeft zijn ze geprovoceerd en vinden daarom dat ze dan geweld mogen gebruiken.
Dat ze zelf met hun acties provoceren zullen ze natuurlijk ontkennen

Sir Galahad the Puur zei

@ Paul

Het waren dit keer waarschijnlijk toch ook moslims? Op grond van het uiterlijk van de daders, kan men in ieder geval vermoeden dat het moslims zijn. Zij hebben namelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk. En in Marseille stikt het van de Noord-Afrikanen.

Martien Pennings (Kassander, Leo Sar zei

Nur durch Blut und Eisen . . . .
De Europese burgeroorlog is onvermijdelijk geworden.

AJ - Raalte zei

Ongelofelijk: de pro-Israel demonstrant wordt geboeid afgevoerd ipv het schorem dat hem aanviel.
Vive la France... NOT

Pineut zei

Daar komt nog bij dat al die activisten kennelijk het idee hebben dat als Gaza bevrijd is, het dan pas echt vrede zal zijn.

Vreemde alleen is dat je hen daarover helemaal niet hoort, want over wat voor soort vrede hebben zij het dan, en hoe ziet dat er dan uit ?

Vrede ? Integendeel natuurlijk, als iedereen weggejaagd is die hun namaakvrede in de weg staan, gaat men elkaar te lijf of vind men wel weer andere argumenten en groepen om te vernietigen. Uiteindelijk zullen het de activisten zelf zijn die door hun ongerechtigheid ten onder zullen gaan. Tot die tijd zullen er nog zeer veel slachtoffers vallen.

Vr. Gr. Pineut

liselore zei

Waarom wordt die man met de israelische vlag gearresteerd? Is het verboden een Israelische vlag te tonen? Ongelofelijk dit.

Kobus K zei

Het ergste zijn wel de linkse GUTMENSCHEN die van tegen geweld zijn..... En ondertussen goedkeuren dat Joden worden geslagen!
Een nuchter mens weet dus waar je dit soort mensen kan stoppen!