Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, June 09, 2011

Manu van Kersbergen: Dit is pas rappen

Neem en eet hiervan. Hier wordt Vittorio Arrigoni pas echt vereerd!

3 comments:

Benjamin said...

Leuke PR plaatjes van 'de hulpgoederen' 50 (volle?) dozen (geen bananen dozen)op de website van de Nederlandse boot naar Gaza zonder boot. De dochters en vrouw van die Libanees Amin Abou Rashed helpen ook mee, Israa en'Ieman Abou Rashed, misschien varen ze ook wel weer mee. waarschijnlijk zijn de dozen half gevuld in verband met kuch kuch handelbaarheid. Kijk maar eens hoe twee dappere inpakkers een open doos met z'n tweeen optillen zoooo zwaar of zou het voor de foto zijn ? Veder nog wat instrumenten van o.a de Zeeuwse muziek school.

roel said...

Die Gazanen krijgen dat toch allemaal maar voor elkaar vanuit hun gevangenis die wel vergeleken wordt met Dachau of het ghetto van Warschau.
Wat een walgelijk filmpje weer van die oer- en oerstomme geweldsverheerlijkers en oorlogshitsers.

Natasha said...

Ja, en dat ze de poort van de 'gevangenis' zelf sluiten en dan nog mekkeren over opgesloten te zitten.
Overigens totaal genegeerd nieuws door de Israel-bashers, dit soort berichten

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/hamas-closes-gaza-crossing-into-egypt-as-tensions-rise-2293502.html