Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, June 20, 2011

Millionen stehen hinter mir....

Het komt nooit meer goed met de Gaza Flotilla II "Stay Human". Een hele mond vol en dan maar zo weinig deelnemers. De meevarende Trouw-correspondent Wilfred van de Poll praat op de Twitters lelijk zijn mond voorbij.

Wilfred van der poll 
Het lijkt wel op de mop van de man die naar Parijs ging. Weet je trouwens wie er ook niet gaat? Dat vertel ik jullie aanstaand weekend. Je weet tenslotte maar nooit.
(Via http://www.carelbrendel.nl/

9 comments:

Pineut said...

Laatste nieuws via Memri, Flotilla2 uitgesteld tot 5 juli. Laat van uitstel maar afstel komen.

http://bit.ly/jxD62J

Vr. Gr. Pineut

Jan van Dijk said...

Wie wil er mee varen op het Gazavlot?

Harm Schouten said...

Foute timing.
In het hele MO zijn opstanden en slachtpartijen bezig van Arabieren die elkaar te lijf gaan.
Tienduizenden zijn op de vlucht geslagen en worden onder erbarmelijke omstandigheden in noodkampen opgevangen.
Onder deze omstandigheden willen een stelletje Jodenhaters een "humanitair hulpkonvooi" naar volgevreten Gazanen sturen die een veel hogere levensstandaard hebben dan hun Arabische broeders in de omliggende landen.
Deze hele provocatie actie is zo onwaarachtig geworden dat alleen door antisemitisme verblinde volidioten daar nog mee door willen gaan.
Dus ga maar randdebielen, de Israëlische marine is ditmaal volkomen voorbereid op jullie.

Likoed Nederland said...

En dan die hulpgoederen, op het laatste moment nog maar wat bij elkaar gescharreld.

Pineut said...

En dan luid het nederlandse spreekwoord in deze dubbel cynisch "driemaal is scheepsrecht".

Oftewel ze nemen ouwe kapotte rotzooi mee, de schepen waar ze op moeten gaan varen zijn drijvende verroeste doodskisten die geen enkele maatschappij wil, kan, en durft te verzekeren, and last but not least de ijveraars van het eerste uur voor deze prutielle zijn allemaal als bange honden met de staart tussen hun benen afgehaakt. Feitelijk durven ze geen allen meer mee te gaan.

En dan op TV, in een één of ander flut babbelprogramma hebben deze ijveraars met stalen smoelwerk nog het lef om de naive dwazen in NL te vertellen dat de filistijntjes zo zielig zijn en een groot onrecht wordt aangedaan. Whoehahahaha

Wat een Afgang !!

Jan said...

Het zal niet lang meer duren, of het laatste masker(hulpgoederen) zal worden afgedaan.
De organisators van het amerikaanse schip "The Audacity of Hope," heeft al verklaard,""We will carry no goods of any kind for delivery in Gaza."
Jerusalem Post: http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=225831

vanhetgoor said...

Wie er niet meegaat, allereerst is dat natuurlijk Gretta, en Anja gaat ook niet. Dan is er nog de oudste overlevende van de Holocaust, die ook niet mee gaat. Zo gek is dat laatste ook niet, ze zijn daar niet zo heel erg vriendelijk voor joden, dus waarom zou Hedi dan wel feestelijk onthaald worden?

Louisa said...

Ik lees op de website van RTV Rijnmond dat het Groen Links raadslid Nourdin el Ouali uit Rotterdam wel van plan is mee te gaan.
Hij is gisteren naar Griekenland vertrokken.
Veel mensen hopen dat hij daar blijft.

Anton said...

Ben ik dus eigenlijk benieuwd wie die 300 mensen zijn die zich niet laten weerhouden, en wat hun motivatie is.