Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, July 02, 2011

De status van de Flotilla2 schepen op 2 juli

Tijdens een persconferentie in een hotel in Griekenland is vandaag een overzicht van alle geblokkeerde- en gesaboteerde "Stay Human"-schepen gegeven. Het Nederlandse schip ligt nog steeds in Corfu en krijgt geen toestemming te vertrekken. De kapitein van de USA2Gaza boat zit nog tot dinsdag in voorarrest en hoort dan pas de gehele aanklacht tegen hem. Hij is ondanks een verbod toch richting Gaza gevaren en werd met behulp van Griekse commando 's opgebracht en teruggestuurd.

 

3 comments:

Jan said...

Ik ben benieuwd wanneer links met de Joodse lobby aankomt!!

Anton said...

Laat ik een overpeinzing geven, de vorige Gaza flottiele zou een groter succes zijn geweest als er meer doden waren gevallen.

Pineut said...

Laatst zat ik als Jood in de lobby van een hotel in Amsterdam koffie te drinken met een kennis. Gretta Duisenberg kwam krijsend binnen en schreeuwde : Aaaaarrgh de Joodse Lobby is hier in Amsterdam een groot zionistisch komplot te smeden.

Vr. Gr. Pineut