Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, July 04, 2011

Waarom wij winnen

Ex-Senator (Ex-senator) Anja Meulenbelt roept opeens dat de Hamasvrienden de virtuele PR-oorlog om Gaza gewonnen hebben. No Way! Wij hebben duidelijk in elk opzicht gewonnen. Waarom?

-De Freedom Flotilla II Stay Human afschilderen, presenteren, framen, beschrijven, hoe je het maar wilt noemen, als zijnde door terroristen georganiseerd. Is ons gelukt. In alle serieuze kranten heeft intussen een bericht gestaan waarin Amin Abou Rashed als "Hamas Kopstuk" en als organisator van de flotilla wordt neergezet. Rob Groenhuijzen als ex-terrorist wordt door de Jerusalem Post, Telegraaf en Elsevier genoemd.  

-Het humanitaire karakter van de Freedom Flotilla II Stay Human in twijfel trekken. Is ons gelukt. In verschillende persberichten, overgenomen door websites en kranten wordt gesteld, dat Israel het humanitaire karakter van de gazavloot in twijfel trekt.

-De christenen losweken van de extreem-linkse Gazavaarders en de extreme moslimbroederschappen. Is ons gelukt. Door steeds weer te benadrukken dat Sabeel, Kerk in Actie en daarmee de Protestantse Kerk Nederland Hamas steunt, is er zoveel druk op de Vrienden van Sabeel uitgeoefend, dat ze zich hebben moeten terugtrekken van de gazavloot.

-Het onttrekken van legitimiteit aan de Nederlandse Gazaboot door journalisten goed te informeren. Is ons gelukt . Alle journalisten hebben zich teruggetrokken doordat ze het frame van Amin Abou Rashed als "Hamas Kopstuk" van onze websites hebben overgenomen en daar vragen over gingen stellen. Anne de Jong heeft 's nachts zachtjes liggen huilen in haar stapelbed en kon op het laatst alleen nog maar op een kussen slaan en snikken: "Amin is een hele lieve man, die geweldige dingen voor de Palestijnen doet". 

-De vloot tegenhouden in Griekenland. Is ons gelukt. Daardoor is het niet meer Israel die de boeman speelt, maar nemen de VS, Europa, Turkije en Griekenland hun eigen verantwoording. Juridische actie, sabotage en de PR oorlog hebben gelijktijdig tot resultaat geleid.

-Antropologen demoniseren als zijnde naieve linkse non-wetenschappers, die in de Gazanen alleen maar de Indiaanse Touareg-Negers zien die ze op hun bevooroordeelde Vrije Universiteit hebben leren idealiseren. Is ons gelukt. Alle antroplogen zijn één voor één onder druk van de publiciteit afgehaakt. Alleen Anne de Jong ligt nog in haar bedje te huilen. 

-De Gazaboot presenteren als zijnde een initiatief van hele extreme moslimbroeders, waarvan de herkomst van het geld dat ze bijeenbrengen twijfelachtig is. Is ons gelukt. Zelfs de Marokkaanse moslims haken nu af en willen er niets meer mee te maken hebben.

-De Gazaboot als het zevende mislukte project van Rob Groenhuijzen noemen. Is ons gelukt.

-Carel Brendel mag weer terugkomen van vakantie. De kust is veilig. Het gras is groen voor de haas.  

 

7 comments:

roel said...

Nu nog zien de Palestijnen te bevrijden van monsters als Meulenbelt, van Agt en van Bommel. Alledrie evenzovele hindernissen voor het bereiken van vrede. Meulenbelt berokkent de gewone Palestijn (die in vrede wil leven) vreselijke schade. Zij moet daarvoor ter verantwoording worden geroepen. Op haar website neemt ze haar toevlucht tot steeds grovere leugens.
Hoe kunnen we haar ter verantwoording roepen? Geen enkele van haar beweringen houdt stand voor wie de feiten kent.

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

Uit de Human Development Index (HDI) van de VN voor 2010 wordt voor de Palestijnse gebieden - die de UNDP omschrijft als ‘Occupied Palestinian Territory’ - een gemiddelde levensverwachting van 73,9 jaar aangegeven.
Voor de algemene HDI komen de Palestijnse gebieden op de 97e plaats uit van in totaal 169 landen.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4368

Dorith said...

"Juridische actie, sabotage en de PR oorlog hebben gelijktijdig tot resultaat geleid."

Volgens wat ik gelezen heb, was er geen sprake van sabotage, maar was het schip zo krikkemikkig dat het nog voor de kust van Turkije problemen had.

Pineut said...

Daar komt bij dat de kapitein door de Griekse autoriteiten was gearreseerd op grond van Maritieme wet en regelgeving die bepaald dat iedere kapitein die willens en wetens de levens van de opvarenden blootstelt aan levensgevaarlijke situaties één van de grootste maritieme misdaden begaat. En op alle alternatieve pro flotilla websites hoor je over die maritieme wetgeving natuurlijk helemaal niets.

Met andere woorden wet en regelgeving gelden uitsluitend voor andere mensen en niet voor zogenaamde pro hamas activisten. Ook onze voormalige senator van de 1e kamer die bekend zou moeten zijn met het uitvaardigen/bekrachtigen van wetten hoor je hier helemaal niet over. Internationale wet en regelgeving, in specifiek de maritieme wet en regelgeving, komen haar en haar adepten helemaal niet goed uit.

Het is op grond van de maritieme wet dat de schepen aan de ketting zijn gelegd en niets anders.

Zie ook : http://elderofziyon.blogspot.com/2011/07/flotilla-follies.html

Vr. Gr. Pineut

Louisa said...

De schaapjes van AM reageren nauwelijks meer, zelfs daar begint door te dringen dat AM maar wat lult.
Nog wat gesputter van haar compane Claar L...

Goed werk, Kees !

ethan said...

Geweldig werk, Kees! Hulde

Kraanvoet said...

Keep dreaming
:-P