Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, August 18, 2011

Berlijnse Antifa is tegen Wilders en Iran

Met de Berlijnse Antifa groepen moet je niet spotten. Zodra een rechtse partij ook maar probeert een plakaat op te hangen, komen de antifa jongens en -meisjes met hun petjes en capuchons om het gevecht aan te gaan. Twee weken was Thilo Sarassin in de Berlijnse wijk Kreuzberg en werd weggehoond. Geen rassisten hier en wij bepalen wel wie rassist is en wie niet. Je moet ergens een grens trekken.

Op 27 Augustus gaan de antifas van de verschillende extreem-linkse- tot communistische groepen een blokkade opwerpen tegen de partij "Pro Deutschland" omdat Geert Wilders er op bezoek komt. Binnenkort zijn er cummunale verkiezingen en je moet er niet aan denken dat de mensen gewoon mogen kiezen wat ze willen. Daarom worden niet gewenste stemmen geblokkeerd en weggewerkt.

Maar op 27 augustus is het ook wereldwijde Al Quds-Dag en dat betekent sinds 1979 dat alle moslims, op verzoek van de Ayatollah Khomeini, even solidair met het lijden van het Palestijnse Volk zijn en de terugkeer naar Jeruzalem alvast op voorhand vieren. "Miljoenen martelaren marcheren naar Jeruzalem", zoals Yasser Arafat dat zo mooi placht uit te drukken. Het spreekt vanzelf dat dit niet zonder bloedvergieten gepaard zal gaan. Je bent Ayatollah of je bent het niet. 

Nou hebben de Duitse antifascisten het niet zo met anti-Joodse acties, want die hebben hun lesje geleerd. Eerst twaalf jaar massamoord door de nazis en daarna nog 40 jaar communistische dictatuur, dat zet je aan het denken. Dus er is op dezelfde dag ook een actie tegen Al Quds dag, door dezelfde antifascisten. Ze hebben het er druk mee. Dus op één en dezelfde dag demonstreren tegen Geert Wilders en tegen Iran. Dat kan alleen in Berlijn.

Nou is mijn vraag: Kunnen we de twee demonstraties misschien combineren, dat Geert Wilders meedemonstreert tegen Iran en dat er soort van discussie en dialoog ontstaat? Nee, dat is niet de bedoeling. De rechtspopulistische partij Die Freiheit, het weblog "Politically Incorrect" en iedere andere anti-islam-partij mag niet meedoen aan de anti-Al-Quds-Tag-demo. Citaat:
"[Wir organisieren eine antifaschistische Demonstration und dulden keine rassistischen und rechtspopulistischen Positionen auf unserer Veranstaltung. Vertreter_innen der so genannten “Pro-Parteien“, “Die Freiheit“, “PI-News“ und deren Umfeld wird die Teilnahme verwehrt.] " Hé, jammer nou.

Nog even een opmerkelijk citaat uit de oproep van de Neu-Kölln-Antifa:
"Israel wurde als Konsequenz aus der über 2000 Jahren währenden antisemitischen Verfolgung, die ihren Höhepunkt im deutschen Vernichtungswahn fand, gegründet, um alle von Antisemitismus betroffenen Menschen vor Mord und Verfolgung zu schützen. Dass sich Israel in diesen falschen Verhältnissen, die Antisemitismus tagtäglich reproduzieren, nur militärisch verteidigen kann, ist traurige Realität. Diejenigen also, die es mit Antifaschismus ernst meinen und für die die Maxime, alles „Denken und Handeln so einzurichten, daß Auschwitz nicht sich wiederhole, nichts ähnliches geschehe“ (Adorno), untrennbar zum eigenen Politikverständnis gehört, müssen unmissverständlich Partei für Israel ergreifen und sich klar gegen seine Feinde stellen. Ganz egal, ob es sich dabei um Kräfte der so genannten bürgerlichen Mitte, Islamist_innen, antizionistische Linke oder Nazis handelt."

Met andere woorden: Deze linkse demonstranten baseren zich op de marxistische denker Adorno, om Israel te verdedigen.

2 comments:

Geus said...

Antifa is compleet hypocriet.
Discriminatie van mensen met een bepaalde politieke kijk, is het enige doel van hun promotie vandalisme.

Waar Antifa in Nederland op is gebaseerd, onderzoeksbureau Kafka. Dus ik daar eens kijken, wat ze vertellen over de achtergronden van de Nazi's. Allemaal leugens en doofpotterij daar!

Het Katholicisme heeft al sinds haar begin als een staatsreligie/geheime dienst in anno 325, de Joden vervolgt. Hitler liet Duitsland een Concordaat met het Vaticaan tekenen in 1933. In 1935 werd Sir Thomas More heilig verklaard als de beschermheilige van de politici en advocaten. Een andere politicus tijdens die heilig verklaring aan de macht, was Benito Mussolini, die het Vaticaan aan de paus schonk in 1929. Generaal Franco kwam wat later aan de macht, dankzij het onderdrukken van een opstand tegen de Rooms Katholieke macht in Spanje, na wat onthullingen in de pers.

Hitler zelf kwam uit het Rooms Katholieke land Oostenrijk, kwam aan de macht met de NSDAP in het meest Katholieke gedeelte van Duitsland, Beieren. Volgens een andere auteur leerde ik zelfs, dat de hele Nazi top uit Katholieken bestond, hoewel er aardig wat Lutheranen, Baptisten, Jehova's Getuigen en andere genootschappen in Duitsland zijn. De dictators die Hitler op de landen in Europa plaatse waren allemaal katholiek, behalve die van ons en die in Noorwegen, want die waren Oecumenisch "protestant". De Dictator van Tsjechië, Tiso, was zelfs een Priester.

Het verzwijgen van de Katholieke connectie is altijd verdacht, maar onthullend als het gaat over lieden met zoveel pretenties als Antifa en de andere hypocriete ontkenners van het Romanisme van Adolf Hitler. Ave Hitler is Latijns voor het Duitse jeweetwel, want de Romanistische Caesar werd ook zo begroet, inclusief de handbeweging.

Antifa is dus extreemrechts.
Want ze steunen de dekmantels van Adolf Hitler.
En als je het ze verteld, zijn ze niet prijzend over je moed en dankbaar voor de door andere bronnen verzwegen informatie, met name hun eigen bronnen, neen, ze worden doorgaans kwaad.

Hypocratie heet dat.
Sofistische schiftgeleerdigheid als status onder de andere dwazen.

Jaan said...

Sommigen zijn en blijven toch Brabanders. Hoewel er nog weinig van het oude Brabant te vinden is, is zo'n zin als: Wilders kam mee demonstreren tegen Iran er één van de oude stempel. Kom er maar eens op.