Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, August 20, 2011

De Autonome Antifa demonstreert pro Israel

Eindelijk hebben ze het begrepen. Islam is niet links. Islam is hartstikke rechts. Dus het is geheel Demo1 logisch als antifascisten, als ze dan toch willen demonstreren, tégen Iran en pro-Israel demonstreren. De Antifaschistisches Bündnis Süd-Ost , Autonome Neuköllner Antifa, Emanzipative Antifaschistische Gruppe ,Emanzipatorische AntifaschistInnen Wedding en Lak Shalom Berlin hebben dat nou begrepen en aanstaande maandag gaan ze er dan ook hard tegen aan. Geen Al-Quds Dag in Berlijn en weg met de dictatuur in Iran!!

 

2 comments:

vanhetgoor said...

Even samengevat, de Duitse Antifa was dus moreel verplicht om stelling te nemen vóór Israël, terwijl andere Antifa groepen tegen zijn. Alleen maar omdat het anders te duidelijk is dat de Antifa feitelijk gewone fascisten zijn, en omdat dit in Duitsland te niet openlijk mag worden getoond heeft men stelling moeten namen in het andere kamp. Maar het is dus geen beslissing die men principieel gemaakt heeft. Men heeft dit gedaan om niet in de hoek geplaatst te worden waar men feitelijk in zat, maar waarvan men wilde doen laten geloven dat men er niet toe behoorde.

M.W. said...

Dat radikaal links zich gewoonlijk schaart aan de zijde van antisemitische Islamisten vind ik al langer een zorgwekkende en onbegrijpelijke evolutie.

Indien ik kon dan zou ik zonder twijfel meebetogen.