Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, August 05, 2011

Malerei der Glasnost zeit

in de Kunsthalle Emden wordt nog tot 25 september schilderijen uit de glasnost tijd tentoongesteld. Stern-hoofdredacteur Henry Nannen bezocht al vroeg in de Gorbatschov tijd de niet erkende en vervolgde kunstenaars in Moskou. Hij zorgde ervoor dat enkele kunstenaars in het westen bekend werden en hun schilderijen konden verkopen. Nu ide verzameling van Henry Nannen in de Kunsthalle Emden ondergebracht en kunnen we ook de sociaal-realistische kunst en de kritiek op het sovjet-tijdperk bekijken. Een aanrader.

Malereiderglasnostzeit 

No comments: