Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, August 01, 2011

Paragnosten nemen Keesjemaduraatje wel serieus

weliswaar is nog geen één van mijn voorspellingen voor 2011 uitgekomen, maar wat maakt dat uit. Ik sta als "Amateur-of hobbyvoorspeller" wel mooi op de website Paraproof. En die mensen van Paraproof doen dat heus niet zomaar.  Heb ik niet voorspeld dat de Gazaboot nooit zou gaan varen? Heb ik niet voorspeld dat de daders van de Vrankrijk mishandeling hun terechte straf zouden ondergaan? Heb ik niet voorspeld dat de Internationale Socialisten nooit meer een Kristallnachtherdenking zouden organiseren? Heb ik niet voorspeld dat de KAIROS-conferentie op de VU zou mislukken? Nou dan. Dat laatste moet wel nog uitkomen, maar je bent paragnost of je bent het niet.
Voorspellingen 
 

No comments: