Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, September 02, 2011

Mijn web-streepje-log Keesjemaduraatje is nu al een week uit de lucht en er is geen zicht op verbetering. De firma Sanoma is begonnen met een migratie van het systeem Typepad naar Wordpress en daar zijn ze niet meer uitgekomen.


Geen meldingen, geen email van de firma Sanoma, alleen maar af en toe een melding op hun Helpdesksite dat ze het aan het oplossen zijn.
Nou kan ik het beste een eigen domein aanvragen en zelf met wordpress aan de gang gaan. Dit blog op Blogspot heeft zo mogelijk nog minder service. Je krijgt niet eens antwoord als er eens een keer iets is.

Ik laat weer van me horen.
tot gauw


Keesjemaduraatje

No comments: