Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, November 12, 2011

De Albayrak-tragedie
Ik krijg het meteen al 's ochtends vroeg naar mijn hoofd geslingerd. "Wilders is een fascist". Wat heeft hij nou weer gedaan? Heeft hij de snode plannen van Angela Merkel om een Frans-Duits-Europa tot stand te brengen tegengewerkt? Wil hij een referendum uitschrijven om Koningin Juliana wederom terug op de troon te brengen?

Het is mijn Groenlinkse ega die meent, nog geheel in pyama en de tafel niet gedekt, bovendien geen koffie gezet, zich tegen de grote blonde leider te mogen afzetten. Het wederom invoeren van de Gulden heeft haar woede gewekt. Daarom ga ik eerst maar eens broodjes halen en koffie zetten. Op een lege maag kan ik geen politiek bespreken.

De Volkskrant toont vandaag twee oude vrouwen op de voorpagina. De reeds 55-jarige Connie Palmen die weer eens een boek over een dode echtgenoot heeft geschreven en bovendien Dieuwertje Blok, ter gelegenheid van het politiek correcte Sinterklaasfeest, met blauwe en groene Pieten en een Sinterklaasmijter zonder kruis. Het zijn harde tijden voor de racistische male chauvinist pig, zoals ik er één ben.

De groenlinkse fractie in ons huishouden heeft intussen de Volkskrant opgeslagen en leest met stijgende verbazing het verhaal over Nurten Albayrak, het nichtje van de staatssecretaris Albayrak, die bij de COA op non-actief gesteld is vanwege machtsmisbruik en nepotisme. De Volkskrant noemt dat een "tragedie". Niet omdat de belastingbetaler getild is en de medewerkers van de asielzoekersclub jarenlang in angst hebben moeten leven vanwege de strapatsen van mevrouw Albayrak, maar vanwege het feit dat Nurtun Albayrak nu haar baan kwijt is.

Doordat mijn vrouw niet in Nederland geïntegreerd is en alleen Duitse TV kijkt. Bovendien geen Nederlandse websites bezoekt, wordt ze helemaal niets wijzer van het artikel in de Volkskrant. Ze denkt dat afgunstige werknemers van de COA de aardige Turkse directeur een hak hebben willen zetten. Haar in een hoek wilden duwen. Haar over een kam wilden scheren. Er staan geen feiten in het artikel. Alleen dat de gewone medewerkers niet op de etage waar Albayrak met haar management zetelde mocht komen.

"Wist je dat de electricien die een lampje bij de COA verwisselde, daarvoor 500 Euro in rekening bracht?" vroeg ik aan de verontwaardigde ega aan de ontbijttafel. Dat mevrouw Albayrak het nepotisme en de corruptie van de Middellandse-zee-landen hier meegebracht heeft. Dat houdt in, als je een baantje bij de overheid hebt, dat je dan al je andere familieleden ook een baantje geeft en opdrachten. Dat het patroon-client-systeem zo in haar vlees en bloed is overgegaan, dat ze niet eens meer anders kán denken. Dat lees je dan weer niet in de Volkskrant.

De Volkskrant noemt het een tragedie, omdat de multiculturele samenleving die jarenlang is gepropageerd weer een stukje is afgebroken. En daarom stemmen heel veel mensen Wilders, want de politici hebben het nog steeds niet begrepen. Zodra dit kabinet valt en moge de Allerhoogste het verhinderen, Job Cohen aan de macht komt, zal deze waanzin gewoon weer doorgaan.

No comments: