Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, December 31, 2011

Abou Jahjah: "Eerst onszelf bevrijden"

Dyab Abou Jahjah, de Belgische voormalige leider van de Arabisch Europese Liga, heeft vanuit zijn woonplaats Hanin Al Janub in Libanon twee verschillende parolen uitgesproken. Eerst schreef hij op Facebook dat hij hoopt dat in 2012 "Palestine" bevrijd kan worden. Even later schreef hij in een Facebook-commentaar op hetzelfde artikel, dat de Arabieren eerst zichzelf moeten bevrijden van de overige dictators in de regio en dan pas "Palestine" kunnen veroveren. "You cannot bring freedom, when your hands are in chains"
Zijn volgelingen reageren daaropmet te stellen dat het veroveren van heel "Palestine" een bijna onmogelijke opgave voor de Arabische massa's is, aangezien Israel een atoommacht is. Daarna breekt vreemd genoeg een discussie over homosexualiteit en Islam uit. Maar daar geeft Abou Jahjah dan geen commentaar meer op...


1 comment:

vanhetgoor said...

Laten we hopen dat 2012 het jaar wordt waarop niet alleen Palestina wordt bevrijd, maar heel de Arabische wereld! Palestina moet worden bevrijd en terug worden gegeven aan de Israëli's. Stop de bezetting! De rest van de Arabische wereld moet worden bevrijd van de islam. Want dat is de drijfveer achter de Palestijnse agressie in de richting van de Israëli's en de bron van alle ellende van alle moslims op de aarde.

De islam is een haatdragende filosofie die alleen maar leidt tot verdriet en ellende, er is geen god die Allah heet, er is geen profeet die Mohammed heet, het zijn allemaal leugens om geld mee te verdienen. Niets meer en niets minder.

Zodra dat achterlijke leeghoofd van een Dyab Abou Jahjah eindelijk een keer door heeft dat de hele islam gebaseerd is op leugens en het uiteindelijke resultaat verdriet is dan kan hij misschien de conclusie maken dat het allemaal eventjes iets anders in elkaar zit als hij had gehoopt. Het jaar 2012 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de mensheid werd bevrijd van de islam en miljoenen domme maar verder onschuldige mensen werden losgeweekt van die verderfelijke dogma's van de islam. Ergens moet Dyab Abou Jahjah dus wel doorhebben dat er structurele problemen zijn met de islam.