Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, January 10, 2012

In 1973 steunde Nederland Israël

"Het Nederlandse- en het Israelische volk zijn praktisch één" zo stelde de vroegere Israelische premier Golda Meir in een televisie uitzending in 1977 tegen Joop Den Uyl.

1 comment:

vanhetgoor said...

Nog steeds is het volk van Israël en het Nederlandse volk in grote lijnen één! Alleen zijn er nu iets te veel mensen bij gekomen die vanwege hun achterlijke denkbeelden de joden willen vermoorden, ik noem met name al het tuig dat wekelijks de moskee bezoekt èn Anja Meulenbelt.

Maar men mag landverraders en moslims nooit zien als Nederlanders, men kan zich voordoen als Nederlander, men kan in de senaat hebben gezeten, hier een huis hebben gekocht en hier al tientallen jaren leven van een uitkering. Men wordt geen Nederlander door alleen maar hier rond te hangen! Men is alleen Nederlander als men zich beschaafd gedraagt naar de Nederlandse waarden en normen. Daar behoort ook de verbondenheid met het Israëlische volk bij, omdat wij dezelfde wortels hebben. Nederland heeft zich alleen kunnen vormen omdat onze uitgangspunten zich VANUIT het christendom hebben gevormd, zonder de joodse oorsprong zou hier nooit sprake van hebben KUNNEN zijn. Die basis is essentieel. Iedereen die iets anders beweert die moet maar eens gaan kijken naar de rechtszekerheid van burgers in landen die geen christelijke ontstaansgeschiedenis hebben. Ergens is een aanwijsbaar gevolg van domheid in alle islamitische landen, en ook bij Anja Meulenbelt, rechteloosheid mondt altijd uit in uitzichtloosheid. Kijk maar eens naar de rechten van de vrouw in Palestina. Kijk maar eens naar de persvrijheid in Palestina, en vergelijk dit dan eens met Nederland of Israël. Van die twee dingen kan Anja Meulenbelt onmogelijk de joden de schuld geven!