Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, February 24, 2012

De Google Positie van Keesjemaduraatje

Soms ga ik heel erg in mijzelf en dan denk ik: "Het is wel begrijpelijk dat sommige politici en 'fundraisers voor de Palestijnse zaak' kwaad op mij worden en mij proberen op de internets of live in een zaal te kakken te zetten."  Het is niet gemakkelijk voor ze. De hele dag in de weer om het lijden van de wereld te verzachten en dan gaat een één of andere eenzame blogger op een zolderkamertje tegen ze te keer en dat komt dan op plaats 4 of 6 van de Google.

Zoek je de in het kader van het Lijden van het Palestijnse Volk geëngageerde beroepsactivisten, dan kom je Keesjemaduraatje altijd op de eerste pagina al tegen. Dat wordt dan weer aangeklikt en dat komt dan nog hoger te staan. Zo gaat dat op de internets.

Hier staat de positie van dit moment

 Anja Meulenbelt 
 6
 Harry van Bommel
 7
 Stan van Houcke
 4
 Kristel Letschert
 4
 Hedy Epstein
 6,7 en 8
 Vittorio Arrigoni
 6
Gustav Draijer
 3
 Jose van Leeuwen
 3
 Rob Groenhuijzen
 5
 Lilian Peters Palestina
 3 en 4
 Anne de Jong
 12

Als jullie nu allemaal even klikken, dan komt Keesjemaduraatje op één!!!

4 comments:

Dorith said...

Hallo,

Ik wil graag klikken (in de moderne betekenis van het woord), maar met mijn oude cellen begrijp ik niet waar?? Als ik op het cijfer 1 onder het stuk klik, dan kom ik bij
Google +

Keesje Maduraatje said...

je kan op één van de namen klikken om te kijken wat de google huidige positie is

Frans Groenendijk said...

Leuk man.
Dom klikken dat toch enig nut heeft.
Hoe heb jet het voor mekaar gekregen? Alleen metawords?

Vanavond was ik bij Roemers optreden bij Cidi-jongeren. Morgen schrijf ik er over. Het was een totale afgang voor de man. Bijna net zo erg als Vogelaar met Rutger Castricum. Hopelijk wordt het opgepikt. Vrijdag verschijnt de complete film ervan bij cidi.tv

Frans Groenendijk said...

Mijn verslag staat op K&K:

Roemers roemloze afgang: “Het geeft niet dat ik het niet weet, de VN geeft de richting aan”

Een cohennetje over de internationale politiek

Link