Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, February 18, 2012

Emile Roemer (SP) praat met CIDI jongeren

Aanstaande woensdag vindt er in een café in Amsterdam een gesprek tussen Emile Roemer, leider van de SP en de jongerenafdeling van de CIDI plaats. Het CIDI is de Nederlandse pro-Israël organisatie.
Op de internets wordt het gesprek niet overal met gejuich tegemoet gezien. Gustav Draijer, pro-Palestina-activist denkt dat Roemer te zachtmoedig is en tegen de "geraffineerde havikken" het onderspit zal delven:

Gustav Draijer
‎@ Harry, op woensdag 29 februari is Roemer uitgenodigd door het CIDI. Wat is de opzet van het CIDI? Zij gaan zo'n confrontatie alleen aan als zij (Lees: pro-israelische lobby) er beter van wordt. Willen ze de opmars van het SP ondermijnen ...door Roemer duidelijk voor de een of de ander te laten kiezen? Ik kan me zo voorstellen dat als hij meer kiest voor de Palestijnse (= menselijke) kant van het verhaal, Henk & Ingrid, de christenen, de joden, etc. (m.a.w. de PVV, CDU, CU, en VVD) het wel zullen laten om op de SP te stemmen. Ik ben bang dat Roemer voor het karretje gespannen wordt van de pro-israel lobby. Hij is te zachtmoedig terwijl de andere kant geraffineerd en als havikken hun prooi weten te bespelen.See More

Yesterday at 12:16am ·

No comments: