Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, March 25, 2012

Global March to Jerusalem en Psalm 83

De "Global March to Jerusalem" die op 30 maart aanstaande plaats zou moeten vinden, houdt de gemoederen bezig. Voor hen die geloven dat de Israel het beloofde land van de Joden is en dat de Tempel op de Tempelberg nog tijdens ons leven, dat wil zeggen zeer spoedig, opnieuw opgebouwd zal worden, voor die mensen is de mars naar Jerusalem, ondersteund met terreurgeld uit Iran, een schande die bestreden moet worden. Darell Myatt uit Texas vergelijkt de Mars naar Jeruzalem zelfs met de oorlog in Psalm 83: "Een lied. Een psalm van Asaf.
O God, houd U niet stil, zwijg niet en blijf niet werkeloos, o God.
Want zie, uw vijanden tieren, uw haters steken het hoofd op; zij smeden een listige aanslag tegen uw volk en beraadslagen tegen uw beschermelingen.
Zij zeggen: Komt, laten wij hen als volk verdelgen, zodat aan de naam van Israël niet meer wordt gedacht.
Want zij hebben eensgezind beraadslaagd, tegen U een verbond gesloten."No comments: