Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, March 05, 2012

"Global March to Jerusalem" ontmaskerd  De verschillende websites van de Global March to Jerusalem hebben hetzelfde IP-adres en worden gehost door "The AhlulBayt Islamic Mission" , de door Iran gefinancierde en sjihitische missie-organisatie in Groot Brittanië. De server die zowel de website van AhlulBayt als van de Global March to Jerusalem host is geregistreerd door een inwoner van  Leicester met de naam Shabbir Hassanally. Lees de details: hier.

Mijnheer  Hassanally schijn een grote fan van de Hezbolla leider Hassan Nasrallah te zijn. In ieder geval maakt hij ondertitels voor de filmpjes van Nasrallah en zet ze op zijn  blog – blijkbaar wars van het feit dat Hezbolla in het Verenigde Koninkrijk wordt beschouwd als een terreur organisatie.
Hassanally is ook  reporter in Libanon voor de Palestine Telegraph geweest, een krant die opgericht en gefinancierd is door  Sameh Habib (aka Sameh Akram Subhi Habeeb) , de woordvoerder voor de flotilla-organisie ‘European Campaign to End the Siege on Gaza’ behorende bij de moslimbroederschap Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE).
Op  het filmpje staat Shabbir Hassanally terwijl hij de  32ste verjaardag van het Iraanse regiem viert.

Dat zijn de vrienden en de organisatoren van de Global March to Jeruzalem en dat wetende kunnen we deze maand een groot spectakel verwachten als ze "Vreedzaam naar Jeruzalem" willen wandelen.

No comments: