Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, April 03, 2012

Lachen met Syriërs

De "ordedienst" van het Palestina Komitee Nederland, niet-lineair-wiskundige Rik Min uit Enschede, doet weer eens stof opwaaien. Hij beschuldigt "Het Imperialisme", waarvan niemand ooit het adres en telefoonnummer heeft kunnen achterhalen, maar dat geheel terzijde, van de meest erge omkopingen van Gorbatschov, Lech Walenza, tot en met de Dalai lama en nu dus ook van het omkopen van de Syrische opstandelingen. Almacht van het Westen dus. Wat op zich wel een complimentje waard is. Lees en huiver. De tekst is van de meester zelf:

"OPEN BRIEF

Nederland gaat "samen met Saoedi Arabie en het Pentagon de Syrische opstandelingen een salaris geven"! (RTL4 vandaag 24:00.) Eindelijk komt de aap dus uit de mouw. De Libische opstandelingen kregen in 2011 blijkbaar ook al miljoenen dollars (en andere spullen) van Shell, Esso, Frankrijk, Saoedi Arabie en het Pentagon. De Koerden in Noord Irak rond 2000 ook? De Kosovaren rond 1998 ook? ...
...De 'Bosnische moslims' rond 1996 in Joegoslavie ook? Wedden! Lech Walensa in 1988 ook! (Uit het Vaticaan!) De Dali Lama de laatste 30 jaar toch ook! (Al 30 jaar aantoonbaar voorkomend op de CIA-loonlijst) En half links Nederland trapt erin. Rechts ook? Ook links? PvdA, SP en GL? Weten die nog wat imperialisme is: het "hoogste stadium van het kapitalisme", incl. het hoogste stadium van het internationale financieringskapitaal; ja weten ze wel wat de definitie van fascisme is? Inmenging in andermans aangelegenheden! Regiem changes van onwelgevallige regeringen. Uitlokking van geweld! Hele en halve leugens. List en bedrog. Media-manipulatie! Geld speelt - zoals gebruikelijk - geen rol bij het grootkapitaal, het imperialisme en het olie-kapitaal. Dat is nu toch duidelijk? Ja toch? Ruslan en China worden - nu ze een stom papiertje getekend hebben - voor paal gezet. Werklozen en werkzoekenden gebruiken als kanonnenvoer! Kopen, gewoon wat ze anders niet kunnen krijgen. Men barst van het geld. De rente is nul procent.

Vergeet niet dat Gorbatsjov in 1989 op Reijkjavik ook is gekocht; De PLO in Oslo (bijna) ook. Sadat ook. Die kreeg 30 jaar lang ongeveer 5 miljard dollar per jaar zwijggeld!"

3 comments:

Anonymous said...

Er zijn personen die met de zelfde sentimenten tot de conclusie komen dat de door min beschreven kongsie van Westen Wahabieten Salafisten al dan niet vergezeld door Iran, eigenlijk op de vernietiging van Israel uit is. Vervolgens worden die helemaal pro-Israel. Zoals bijv Francesco Gil White.
In het lijstje van Rik Min is ook wel een patroon te ontwaren dat niet volledig van de pot is gerukt. De machtsovername van de salafisten en MB in MO wordt ook bewerkstelligt door de USA en NL doet mee. Syrië is een soort muizenval waar allerlei groepen worden opgejut met valse hoop. Daar kunnen wij de gevolgen nog niet van overzien maar zij beloven weinig goeds voor Israel

vanhetgoor said...

Er worden zoveel namen genoemd het moet dus wel waar zijn

robheus said...

Ach nee, natuurlijk niet. Het is allemaal niet waar. Imperialisme, dat bestaat toch niet? Mensen gaat U rustig allen slapen. De VS waakt voor U en Al Qaeda vecht voor de NATO op alle fronten. Met die mentaliteit moet je niet raar opkijken dat als je op een dag wakker wordt, je in een totale oorlog beland bent...