Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, April 16, 2012

Leefde Vittorio Arrigoni te losbandig in Gaza?

Nu beginnen de verdachten met modder te gooien. Vittorio Arrigoni, die precies een jaar geleden door salafisten in Gaza werd vermoord zou het allemaal aan zichzelf te wijten hebben. Hij zou te losbandig hebben geleefd. Hij zou te vrijzinnig zijn gekleed en dat soort beschuldigingen.

De verdachten - Salfiti Mahmoud, Tamer Hasasnah en Khader Jram - wisten het allemaal ook niet. Ze wilden Vittorio een lesje leren. Ze hadden er geen idee van dat het een gijzeling ter vrijlating van
De volgende rechtzitting vindt plaats op 14 mei.
Sheikh Maqdisi, een leider van de salafistische groep Tawhid wal Jihad was. Ze wisten niet dat Vittorio vermoord zou worden. De bekentenissen zijn onder druk en na marteling gedaan. De hoofdverdachten zijn al gedood in een gevecht met de Hamas-politie en ze zijn maar bijfiguren. Dat is zo'n beetje de verdediging van de verdachten.No comments: