Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, April 16, 2012

Leefde Vittorio Arrigoni te losbandig in Gaza?

Nu beginnen de verdachten met modder te gooien. Vittorio Arrigoni, die precies een jaar geleden door salafisten in Gaza werd vermoord zou het allemaal aan zichzelf te wijten hebben. Hij zou te losbandig hebben geleefd. Hij zou te vrijzinnig zijn gekleed en dat soort beschuldigingen.

De verdachten - Salfiti Mahmoud, Tamer Hasasnah en Khader Jram - wisten het allemaal ook niet. Ze wilden Vittorio een lesje leren. Ze hadden er geen idee van dat het een gijzeling ter vrijlating van
De volgende rechtzitting vindt plaats op 14 mei.
Sheikh Maqdisi, een leider van de salafistische groep Tawhid wal Jihad was. Ze wisten niet dat Vittorio vermoord zou worden. De bekentenissen zijn onder druk en na marteling gedaan. De hoofdverdachten zijn al gedood in een gevecht met de Hamas-politie en ze zijn maar bijfiguren. Dat is zo'n beetje de verdediging van de verdachten.No comments: