Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, October 02, 2012

Dries van Agt in Noordeloos

UPDATE: Volgens de organisatoren is de onderstaande bijeenkomst afgelast

Volgende week dinsdag zal oud-premier Dries van Agt opnieuw in een Godshuis zijn eenzijdige en bevooroordeelde verhaal over Israel komen vertellen. Opnieuw zal hij de Oslo-accoorden en de Intifada die daarop volgde uit zijn verhaal weglaten en opnieuw zal hij alle schuld voor het conflict op Israel schuiven.
(foto: Dries van Agt met Wim Lankamp , voorzitter van het Palestina Komitee)


19:30 De andere kant van Israël - Bouwplaatsactiviteit
Dinsdag 09 Oktober 2012, 19:30 - 22:00
De andere kant van Israël

Op dinsdag 9 oktober zal dhr. Dries van Agt, oud-CDA politicus en oud-premier van Nederland, een lezing geven over het thema: “ De andere kant van Israël”. Hij zal een toelichting geven op de situatie van de Palestijnen,
die leven in de bezette gebieden, en op de rol van Israël daarin. Na de pauze is ruimschoots de gelegenheid om hem vragen te stellen en in gesprek te gaan.
In de pauze is informatie te krijgen over de stichting Rights Forum, waarvan dhr. van Agt voorzitter is. Ook enkele andere organisaties die zich bezig houden met de Palestijnse situatie presenteren zich. De avond wordt naar verwachting omlijst met Palestijnse muziek.
Tijd: van 19.30 uur (met koffie) – 22.00 uur (met een drankje)
Door: Dries van Agt
Locatie Noordeloos, tussen Gorinchem en Vianen
http://www.ontmoetingskerk.nl/site/route
 

2 comments:

Paulus Van Zee said...

Meld u aan door een mail te sturen aan: driesinnoordeloos@gmail.com

Keesje Maduraatje said...

blijkbaar is de bijeenkomst al weer afgelast door omstandigheden