Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 18, 2012

Geheime Zionistische groep ontdekt

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Jose van Leeuwen, pro-Palestijnse beroepsactivist en tevens lid van de Haagse Vredesgroepen, heeft op de Internets een geheime Zionistische organisatie ontdekt, waar zelfs VVD Europarlementslid Hans van Baalen bij betrokken is. Als dat niet gevaarlijk is, wat dan wel? Uit de commentaren blijkt zelfs, dat Ratna Pelle onderzoek voor deze geheime actiegroep heeft gedaan. WAAR-schijnlijk streeft deze Zionistisch organisatie naar wereldmacht.2 comments:

Jan said...

Lijkt mij een Nederlandse variant van Honest Reporting.

ben kok said...

De witz van het jaar!
Shalom
Ben
PS: hoop vele geestverwanten te zien in Drachten 19 nov, zie
http://tora-yeshua.nl/2012/11/pro-israel-demonstratie-bij-tzahalconcert-drachten-ma-av-19-nov-v-a-18-30-uur/