Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, December 21, 2012

Palestijnse Terreur Stichtingen des Doods met ANBI status!!!!

Let op Weekers, met je door een frauderende wethouder gesponsorde verkiezingscampagne reclamebord. Wat jij kan, dat kunnen wij ook. Stichtingen die hulp aan mensen in Judea en Samaria geven, zouden geen ANBI-status meer mogen krijgen? Wat dacht je van stichtingen die een relatie met Palestijnse terreur hebben? Stichtingen waar de schoonmoeder van terrorist Samir A. gewoon in het bestuur zit. Stichtingen die een boot naar het door Hamas-gedictatuurde Gaza sturen? Stichtingen waar een Palestijnse terrorist gewoon in het bestuur zit. Stichtingen waar de vrouw van een Palestijnse terrorist gewoon de voorvrouw van is? Stichtingen die een relatie hebben met de dictatoriale macht Iran. Het is allemaal mogelijk in Nederland. Het Nederland van een Minister van Buitenlandse zaken die denkt dat Palestijnen Wolgaduitsers zijn. Gekker moet en mag en kan het niet worden.

Daar komen ze:

ISRAA Rotterdam
: Maria van Domburg (schoonmoeder van terrorist Samir Azzouz) zat vroeger in het bestuur. Connecties met zowel Iran als met Hamas.

Palestine Link: Terreurverdachte Ibrahim El Baz (Fatah) in het bestuur.
Stop de Bezetting: Gretta Duisenberg is bestuurslid en steunt tevens de "The Global March to Jerusalem",  een Iraanse mantelorganisatie.

Kifaia: Anja Meulenbelt is bestuurslid en tevens ex-vrouw van veroordeelde terrorist Khaled Abu Zaid

Stichting Nederland-Gaza: Veroordeelde terrorist Rob Groenhuijzen in het bestuur. Connectie met Hamas. Illegale actie door boot naar Gaza te sturen.

3 comments:

Likoed Nederland said...

Niets is zo dodelijk als een Israelisch huis:
http://likud.nl/2012/12/het-dodelijke-israelische-huis/

Jan said...

De heer van der Staaij (SGP) heeft onlangs aan Minister Frans Timmermans gevraagd, of en hoe deze zijn Motie samen ingebracht met Voordewind van 17 Maart 2011 zal gaan uitvoeren.

Tekst Motie: overwegende, dat in de Palestijnse gebieden een klimaat wordt gevoed waarin terroristische daden worden aangemoedigd in plaats van tegengegaan, onder meer in het onderwijs en door het vernoemen van openbare voorzieningen naar terroristen;

verzoekt de regering zowel in Nederland als in Europees verband er werk van te maken dat subsidie aan de Palestijnse Autoriteit niet wordt gegeven indien geen concrete en effectieve maatregelen worden genomen om verheerlijken en vergoelijken van terrorisme tegen te gaan, en gaat over tot de orde van de dag.


Het antwoord van Minister Timmermans was veelbetekenend "Laat ik er nog eens goed naar kijken. Als de motie is aangenomen, zou ik die eigenlijk moeten uitvoeren.
Op de manier waarop ik de motie ga uitvoeren kom ik nog een keer bij u terug."


Dit is het beleid van dit kabinet, waar ook de VVD zijn zegen aan geeft.

Likoed Nederland said...

Inderdaad Jan.

Wij hebben via een persbericht ook de Tweede Kamerleden er gisteren nog eens aan herinnerd waarvoor de Palestijnen 'ontwikkelingshulp' gebruiken:
http://likud.nl/2012/12/nederlandse-belastingbetaler-betaalt-palestijnse-geweldsverheerlijking/