Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, December 19, 2012

Sarah Wagenknecht (Die Linke) over de Eurocrisis

Sarah Wagenknecht wordt door haar kleding en verschijning wel eens de Rosa Luxemburg van deze tijd genoemd. Zelf is ze gelukkig met een miljonair getrouwd en heeft weinig last van de crisis, maar in het Duitse parlement spreekt ze toch de waarheid. Een waarheid waar Bundeskanzler Angela Merkel niet tegen kan, want ze loopt (minuut 2:00) weg.
Door het vele bezuinigen in Griekenland en doordat er steeds meer geld in de Griekse economie gepompt wordt, zonder dat de voorwaarden vervuld worden, loopt de schuld van Griekenland alleen maar op. Uiteindelijk zullen de schulden kwijtgescholden moeten worden en dat zal Duitsland veel geld kosten.

No comments: