Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, April 10, 2013

Joanie de Rijke gaat opnieuw tongzoenen met moslim-extremisten

Eén keer gegijzeld en verkracht worden is nog niet genoeg. De Belgische journaliste en tevens liefhebber wilde boze mannen, Joanie de Rijke, gaat opnieuw naar een heel gevaarlijk gebied: Syrië.
De Mediawerkgroep van Sonja van den Ende weet het zeker. Joanie de Rijke gaat samen met Dimitri Bontinck diens zoon Jejoen (18) redden. Wie zijn zoon Jejoen noemt loopt natuurlijk een grote kans dat de jongen islamitisch wordt en radicaliseert. En dat is dus ook gebeurd. Je weet wat er met islamiserende jongeren gebeurt: Die willen vechten. Jejoen is naar Aleppo in Syrië vertrokken en
merkte al snel dat het vechten niets voor hem is. Maar de plaatselijk warlord wil hem niet laten gaan. Joanie de Rijke moet er aan te pas komen om de jongen uit de klauwen van de wilde boze mannen te bevrijden. En we weten dat ze het kan! Lees maar:

"Terwijl De Rijkes opdrachtgever, hoofdredacteur van het Vlaamse mannenweekblad P-magazine, via een onderhandelaar het losgeld omlaag probeert te krijgen, maakt Joanie de Rijke er in het Afghaanse gebergte het beste van. Op een aantal angstige momenten na, waarin ze dreigen haar de keel af te snijden, hebben Joanie en de krijgers het met elkaar best naar de zin. Commandant Ghazi vindt geflirt met andere Talibaan best, maar haar lichaam betasten mag alleen hij. In het licht van de halfvolle maan bekijkt De Rijke haar ontvoerder. ‘Zijn lange zwarte haar, zijn fonkelende ogen en krullende baard stralen zo’n ontembare drang naar revolutie uit, dat ik een gevoel van heimwee krijg. Heimwee naar het leven van een oude krijger dat ik nooit heb gekend. Hij pakt mijn hoofd met zijn beide handen vast en kust me.

Keesjemaduraatje.blogspot.nl/2009/06/tongzoenen-met-de-taliban.html.

Bovenstaand bericht bracht Geert Wilders ertoe in het Nederlandse parlement te spreken over : "Een typisch voorbeeld van het moreel verval van de elite in Nederland".

1 comment:

Paardestaart said...

"Wie zijn zoon Jejoen noemt loopt natuurlijk een grote kans dat de jongen islamitisch wordt en radicaliseert"

Hihihi..Hoe haalt iemand het in zijn hoofd - "Jejoen"
Passief sadisme? Of het Boy-named-Sue-idee? Moet je alleen wel een boevevader zijn, niet een halfzachte belgische leraar maatschappijleer die tegelijk met zijn mannelijkheid zijn gezonde verstand heeft ingeleverd..
Zit 'ie dan; stoere Jejoen tussen de orks, moet 'ie zich voorstellen...:My name is Sue - how do you do! :-D